Exclusief voor Pasar/Campertijdlezers: Drie weken West-Amerika

De populairste reis inclusief nationale parkenpas!

€ 1.079 p.p. i

Exclusief: milieuheffing US$7,- excl. tax, evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen, transfer hotel - verhuurder en verhuurder - hotel, evt. resortfee ca. $30-60,- p.k.p.n. excl. tax.

Tijdens deze reis vlieg je van Amsterdam naar Los Angeles. In Los Angeles breng je de eerste nacht door in een hotel nabij de luchthaven. Zo ben je de volgende dag helemaal uitgerust om ontspannen aan jouw campereis te beginnen. Na het ophalen van jouw camper bij Cruise America ben je vrij om de route geheel naar eigen wens in te vullen. Het zuidwesten is voor velen het mooiste gebied van de Verenigde Staten. Een enorme variatie aan nationale parken: de grootsheid van de Grand Canyon, de rode pilaren van Bryce Canyon, Sequoia met de metershoge bomen en de watervallen en bergtoppen van Yosemite. Of ga als een echte cowboy te paard door Monument Valley.


Naast de prachtige nationale parken, zijn de overweldigende steden ook zeker een bezoek waard. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sterrenstad Los Angeles, waar je vele pretparken en prachtige witte stranden vindt en Las Vegas met de grootse shows, mooi weer en lekker eten. Slenter over de pier van San Francisco en bezichtig de zeehonden, loop over de rode Golden Gate Bridge en bezoek het eiland Alcatraz.


Laat je overweldigen door dit prachtige deel van Amerika!


Camper van Cruise America.
Tijdens deze camperreis ben je van alle gemakken voorzien door de compleet uitgeruste camper. Faciliteiten: airconditioning, magnetron, koelkast, vriezer, keukeninventaris, beddengoed, handdoeken en badkamertje met douche en toilet.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen