Exclusief voor Pasar/Campertijdlezers: Indrukwekkend IJsland

Het land van vuur en ijs

€ 1.299 p.p. i

Exclusief: evt. verhoging in luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen.

Speciaal voor lezers van Pasar/Campertijd hebben wij deze 15-daagse camperreis voor je samengesteld! Je vertrekt vanaf Brussel richting Keflavik, waar je na een eerste nacht in een hotel de volgende dag de camper ophaalt. Bezoek de vele nationale parken en ontdek alle wonderlijke natuurverschijnselen welke IJsland rijk is zoals vulkanen, gletsjers, geisers en watervallen.

Tijdens deze camperreis heb je de tijd om de hoogtepunten van IJsland te bezoeken. Er is geen ander land dat zoveel unieke landschappen samenbrengt. Koud ijs en hete bronnen, uitgestrekte grasweilanden en levenloze lavavelden, prachtige fjorden en zwarte stranden. Beklim vulkanen, ga op zoek naar het Noorderlicht, maak een sneeuwscootertocht over een gletsjer en ontspan in de sprookjesachtige Blue Lagoon. Breng onder andere een bezoek aan Skagafjördur, de fjord waar je allerlei activiteiten kunt ondernemen zoals raften, paardrijden en wandelen. Daarnaast is de Gouden Cirkel ook echt een aanrader, dit is de route langs de drie hoogtepunten van IJsland namelijk: geisers bij Geysir, waterval Gulfoss en Nationaal Park Thingveillir.

Op dag 14 lever je de camper weer in waarna je nog een laatste hotelovernachting nabij de luchthaven van Keflavik. De volgende dag vlieg je terug naar Nederland met vele prachtige herinneringen! 

Wil je meer inspiratie opdoen voor deze reis? Lees dan eens onze routesuggestie.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen