Camden

Camden heeft een lange geschiedenis en begon bij die van de Nederlanders. Rond 1600 werd de stad gebouwd door de Nederlandse, Westindische Compagnie. De stad groeide uit tot een industriële en economische stad. In Camden is erg veel te doen, zowel met en zonder huurcamper. Geniet van de gezellige stad of rijd met jouw huurcamper naar de mooie natuur rondom Camden.

BEZIENSWAARDIGHEDEN CAMDEN

De stad heeft een aantal mooie musea die de moeite waard zijn om te bezoeken. Verder kent de stad bezienswaardigheden als de botanische tuinen en andere mooie parken. Ook vind je in de buurt van Camden een waterpark, themapark en een dierentuin. Bezoek bijvoorbeeld High Street Historic District, hier kun je genieten van de geschiedenis van Camden. Shop souvenirtjes in de vele leuke winkeltjes of ga naar de fim in het 1950s Peyton Place Movie. Erg leuk voor het hele gezin!

JOUW CAMPERREIS DOOR NOORDOOST-AMERIKA   

Camden is ideaal voor camperreizen, het landschap in Camden is erg mooi en ingesteld op camperverhuur. Rijd met jouw camper naar Mount Battie en geniet van het spectaculaire uitzicht van de top van de berg. Wandel hier wat rond of geniet van een picknick in de natuur. Het is aan te raden om op de top van Mountain Battie te genieten van de zonsondergang, rijd vervolgens met jouw huurcamper weer terug naar het idyllische stadje van Camden.
Je kunt ook met jouw huurcamper naar de haven rijden, dan kom je uit bij Camden Harbor Park. Ga hier lekker eten bij een van de restaurants. Je kunt ook skiën of snowboarden bij Camden in het winterseizoen, hiervoor kun je met je huurcamper naar de Camden Snow Bowl rijden. Erg leuk voor zowel beginnende als ervaren skiërs. Ga je in het zomerseizoen naar Camden? Rijd dan met jouw huurcamper naar Megunticook Lake een ideaal rustoord waar je een duik kan nemen in dit mooie meer.


Camden is gelegen aan de Delaware River. Aan de andere kant van deze rivier ligt de grote stad Philadelphia.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties