Chickamauga & Chattanooga National Millitary Park

In 1863 vochten de Unie- en de Zuidelijke troepen over de controle van Chattanooga, de poort naar het diepe zuiden. De Zuidelijke troepen overwonnen het nabijgelegen Chickamauga in september. Echter waren er nieuwe gevechten in Chattanooga en zorgden ervoor dat de Unie troepen overwonnen en kregen zo controle over de stad. Na de gevechten schreef een van de Zuidelijke soldaten: “This… is the death-knell of the Confederacy (dit… is de doodsklok van de confederatie)”.

BEZIENSWAARDIGHEDEN CHICKAMAUGA & CHATTANOOGA NATIONAL MILITARY PARK

Het park is te bezoeken met een 7-Mile lange autotour langs monumenten, historische tabletten en wandelpaden. Het Visitor Center op het Chickamauga slagveld bevat vele exposities en de Fuller pistolen collectie meer dan 300 voorbeelden.

JOUW CAMPERREIS DOOR DEEP SOUTH

Wil je een camper huren in de buurt van Chickamauga & Chattanooga National Millitary Park? Dan kun je het beste starten in Atlanta, vanuit hier kun je namelijk eenvoudig doorrijden naar dit National Millitary Park. Ook kun je jouw weg vervolgen naar Nashville of Memphis, samen de grootste muzieksteden ter wereld. De muziekale sfeer, het heerlijke eten, de bijzondere cultuur voel je hier nog dagelijks, erg fantastisch om te zien en te beleven tijdens jouw rondreis door de Zuidelijke staten van Amerika per camper! 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties