Cowpens National Battlefield

Camper huren en het Cowpens National Park bezoeken? Het weidegrond gebied werd gebruikt ten tijde van de slag voor deze revolutionaire oorlogen. Deze plek wordt herdacht als de plek waar Daniel Morgan en zijn leger de flanken van het Britse leger aanvielen. Bezoek het Visitors Center waar je informatie kunt verkrijgen over het stuk grond en het slagveld wat zich erop afspeelde. Neem plaats aan een van de picknicktafels voor een smakelijke lunch.

BEZIENSWAARDIGHEDEN COWPENS NATIONAL BATTLEFIELD

Er zijn verschillende manieren om het park te bezoeken. Zo is er de Trailhead Parking vanuit hier heb je perfecte toegang tot een wandelroute of fietsroute door het park heen. Met jouw huur camper rijd je langs de Battlefield Trail, een 1,3 mile lange tocht langs alle punten van het slagveld, rijden om zo een goede indruk te krijgen van het park. Dus, breng een bezoekje aan Cowpens National Battlefield om de naslepen van de oorlog te zien en te genieten van een schitterende wandeling!

JOUW CAMPERREIS DOOR DEEP SOUTH

Camper huren in de buurt van Cowpens National Park, en daarna in de buurt van het park kamperen? Dat is uiteraard mogelijk. Huur jouw camper in Atlanta, Atlanta ligt op ongeveer 190 mijl. Houd er goed rekening mee dat de maximum snelheid met jouw huur camper op de meeste plaatsen 65 mijl per uur is. Kamperen op het park zelf is niet mogelijk bij Cowpens National Park. Hiervoor is het park relatief te klein maar er zijn echter diverse campings in de buurt.

Wil je graag jouw rondreis in de zuidelijke staten van Amerika per camper beginnen in de buurt van Cowpens National Battlefield? Zo als eerder genoemd kun je dan het beste een camper huren in Atlanta. Dit is dan tevens ook de aanvlieghaven voor jouw vakantie. Vanaf Amsterdam vlieg je met een rechtstreekse vlucht in ongeveer 9 uur naar Atlanta, overstappen is dus niet nodig!

 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties