Delaware Water Gap National Recreation Area

Ongeveer twee uur rijden van New York City of Philadelphia is een 40-mijl rivierdal, het Delaware Water Gap National Recreation Area. Het park omvat bijna 70.000 hectare langs de Delaware rivier in Pennsylvania en New Jersey. Kajakken, fietsen, wandelen, vissen, zwemmen en varen zijn enkele activiteiten die toeristen of Amerikanen in dit park ondernemen tijdens hun kampeervakantie. Dingmans campground en Worthington State Forest campground zijn rustieke campings gelegen in dit park. Het biedt een scala aan camping mogelijkheden met eersteklas campingplaatsen. Langs de oevers van de Delaware River vind je ruime, beboste en bloemrijke weide plaatsen. Je kunt hier prima overnachten met jouw huurcamper.

JOUW CAMPERREIS DOOR NOORDOOST-AMERIKA  

Wil je overnachten in de Delaware Water Gap? Dan zijn er zoals boven reeds vermeld meerdere opties om te overnachten. Zo heb je de keuze uit campings van een keten zoals de grote Amerikaanse camping keten KOA, en campings die vallen onder de Nationale Park campings. Deze campings zijn zeer basic, maar bieden een enorme rust. Ook kun je hier geen wifi of full hook aansluiting verwachten. Je bent dan echt aangewezen op de faciliteiten van jouw huurcamper. 

Zoals al eerder vermeld ligt New York op slechts 2 uur rijden. En New York is een stad die je echt niet mag missen tijdens jouw camperreis. Bezoek in New York het wereldberoemde Vrijheidsbeeld, loop over het indrukwekkende Time Square om vervolgens even bij te komen in het Central Park!

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties