Grand Canyon Caverns

De Grand Canyon Caverns zijn gelegen langs Route 66 in het noorden van Arizona.
Dit zijn de grootste droge grotten in de Verenigde Staten, en bevinden zich op 200 tot 300 voet onder de grond. 

BEZIENSWAARDIGHEDEN GRAND CANYON CAVERNS  

Avontuurlijke reizigers kunnen hier volledig uit de voeten, Grand Canyon Caverns biedt namelijk verschillende klimtours waar je spectaculaire klims en wandelingen kunt maken via prachtige rotsformaties. Je gaat door grotten met volledige uitrusting zoals een helm, zekering en zaklamp. Een gids zal je meer vertellen over de geschiedenis en het wildlife van deze bijzondere locatie.

Maar naast de populaire klimtours kun je ook een paardrijtocht reserveren, gaan raften of een tour maken langs de Supai watervallen. De Supai watervallen bieden een prachtige oase van helderblauw water midden in de dorre woestijn; een bijzonder zicht! Informeer naar jouw talloze mogelijkheden en kies een tour die bij jou past!

Naast de avontuurlijke tours kunt je in Grand Canyon Caverns ook uitstekend eten bij een van de sfeervolle restaurants. Ook biedt het dorp een RV Park waar je gemakkelijk je huurcamper kunt installeren en lekker kunt gaan barbecuen onder de sterrenhemel. Reserveer van te voren een kampeerplaats zodat je verzekerd bent van een plekje bij aankomst.

JOUW CAMPERREIS DOOR WEST-AMERIKA

De Grand Canyon Caverns heeft geen enkele connectie met de Grand Canyon maar hebben een ondergrondse route met close-up uitzichten van variërende formaties. Als je de ondergrondse route gaat lopen word je eerst met de lift naar beneden gebracht. Ze liggen op een korte afstand ten zuiden van route 66, ten oosten van Peach Springs, en is hierdoor gemakkelijk te bereiken met je huurcamper.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties