Hunting Island State Park

Hunting Island State Park hoort bij de meest populaire parken en stranden in Zuid-Carolina. Het strand van Hunting Island trekt meer dan een miljoen bezoekers per jaar.

Het mooie strand, natuurlijke omgeving en de warme Atlantische Oceaan maken Hunting Island een perfect uitje. Hunting Island beschikt over een camping die plaatsen voor campers en tent kampeerders heeft, evenals een primitieve camping voor gevestigde groepen. De camping heeft een zeer gemakkelijke toegang tot het strand.

BEZIENSWAARDIGHEDEN HUNTING ISLAND STATE PARK

De historische vuurtoren van Hunting Island is de enige vuurtoren die open is voor het publiek in de staat. Vanaf het top-platform, kan men van een adembenemend uitzicht op de oceaan, het strand en de moerassen genieten.

Vissen is zeer populair hier, vooral op de vissteiger die 1120 ft lang is. Aan de pier is de ingang van het Nature Center gelegen, waar een aantal zeer mooie exposities te zien zijn van de plaatselijke fauna en het marine leven.

Het park beschikt over natuurpaden, een Visitor Center, natuurlijk strand en zelfs een aanlegsteiger. Hunting Island State Park is niet zomaar een strand, het is een natuur en wildlife paradijs.

JOUW CAMPERREIS DOOR NOORDOOST-AMERIKA

In Zuid-Carolina vind je naast Hunting Island State Park nog een aantal bezienswaardigheden. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan South Carolina National Herritage Corridor, Ninety Six National Historic Site en Kings Mountain National Military Park.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties