Kings Mountain National Military Park

Thomas Jefferson noemde het “De beurt van het getij van succes”. De slag van Kings Mountain werd gevochten op 7 oktober 1780 en was een van de belangrijkste Amerikaanse overwinning tijdens de revolutionaire oorlog. De slag was de eerste grote patriot overwinning die werd uitgevoerd na de Britse invasie van Charleston in mei 1780. Het is ook de enigste burgeroorlog die werd uitgevoerd door alleen Amerikanen.

BEZIENSWAARDIGHEDEN KINGS MOUNTAIN NATIONAL MILITARY PARK

Voor de gene die meer willen weten van deze oorlog is er een 2.5 uur durende route die je alles zal vertellen. Je begint met een half uur durende film en vervolgens bezoek je het museum. Uiteindelijk eindig je met de Battlefield Route van 1.5 mile lang waarbij je langs verschillende beelden en monumenten komt. Mocht je meer van wandelen houden dan zijn er ook drie verschillende wandelroutes uitgezet in de buurt. De lengte voor route 1 is 16 mile en de andere twee routes zitten onder de 3 mile.

JOUW CAMPERREIS DOOR NOORDOOST-AMERIKA

In de staat Zuid-Carolina zijn nog een aantal bezienswaardigheden die je kunt opzoeken. Zoals Ninety Six National Historic Site, South Carolina National Herritage Corridor en Hunting Island State Park.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties