Martin Luther King Jr. National Historic Site

Martin Luther King Jr. geboren in de een tijd van segregatie. Een dromer die het lot kreeg van leiderschap over het stoppen van de rassenscheiding. Hier kun je zijn verhaal horen. Bezoek het huis van zijn geboorte en waar hij speelde als kind. Wandel in zijn voetsporen verder en hoor zijn stem in de kerk waar hij iedereen raakte. Hier kun je hem bewonderen en zien hoe hij een instrument was voor sociale verandering. Conclussie: Tijd om je huurcamper even aan de kant te zetten!

BEZIENSWAARDIGHEDEN MARTIN LUTHER KING JR. NATIONAL HISTORIC SITE

Wie kent hem niet, Martin Luther King Jr. De man die opkwam voor de mensen met een andere huidskleur. Je kunt jezelf hier even kort in verdiepen tijdens jouw camperreis door Amerika. Dit is de plek waar je de verhalen kunt horen, zijn geboorteplaats kunt bezoeken en kunt kijken waar hij als klein jongetje speelde.

Wil je zijn speeches herbeleven? Breng dan een bezoek aan Ebenezer Baptist Church. Hier kun je al zijn speeches nog een keer terug luisteren. De ervaring van de mensen die je voor zijn geweest, zijn uitermate positief. Het grote voordeel is dat alles op loopafstand is en je zo jouw eigen tempo kunt bepalen. Wel zijn er rondleiding die je kunt volgen, deze zijn zeker de moeite waard wanneer je het verhaal van deze man wil horen.

JOUW CAMPERREIS DOOR NOORDOOST-AMERIKA   

In Amerika is er genoeg te zien en te beleven. Het is dus belangrijk dat je een goede planning hebt voor jezelf. Start de reis bijvoorbeeld in Atlanta zodat je onder andere deze Historic Site goed kunt bezoeken. Rijd verder door naar Woodstock en Kennesaw Mountain National Battlefield ParkOok is het mogelijk door te rijden naar Memphis, de stad van '' The King''. Oftwel de stad van Elvis Presley!

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties