Ninety Six National Historic Site

Op stukje land heeft zich vroeger heel wat afgespeeld. De kolonisten worstelden hard om te overleven, de Cherokee indianen werden weggejaagd en vochten hard voor hun land. Nadat de Cherokee indianen verloren werden er twee steden en handelsposten gevormd en daarna weer verlaten. Twee revolutionaire oorlogsveldslagen die meer dan 100 mensen het leven heeft gekost vonden plaats op deze plek. Durf jij te lopen waar de slagen werden uitgevochten en de helden werden gesmeed?

BEZIENSWAARDIGHEDEN NINETY SIX NATIONAL HISTORIC SITE

Je kunt in het park heerlijk wandelen over de verschillende uitgezette routes of ga mee op tour met een gids die je alles kan vertellen over de veldslagen. Ook voor de natuurliefhebber is het hier aangenaam, spot de verschillende vogels en ga vissen op de aangegeven dagen en tijden. Bezoek eerst even het visitors center en bekijk meteen de diverse olieverfschilderijen die zijn gemaakt van het landschap.

JOUW CAMPERREIS DOOR NOORDOOST-AMERIKA

Amerika heeft ontzettend veel bezienswaardigheden. Je hebt dus ook genoeg keuze om meerdere dingen te bezichtigen. Kies er bijvoorbeeld voor om door te reizen naar South Carolina National Herritage Corridor of naar Kings Mountain National Military Park.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties