Quechee Gorge

De Quechee Gorge wordt ook wel de kleine Grand Canyon van Vermont genoemd. De omgeving staat garant voor de meest fantastische watervallen, woeste rivieren, grote en diepe kloven, bossen, bergen en heuvels. Naast de prachtige natuur komen hier ook een aantal mooie diersoorten voor die je met een beetje geluk kunt ontmoeten. Het is daarom een echte aanrader om een flinke wandeling te maken in dit unieke en adembenemende gebied.

BEZIENSWAARDIGHEDEN QUECHEE GORGE

In deze omgeving ligt tevens Quechee Gorge Village, een leuke plaats met een pleintje waar allerlei specialiteiten van Vermont verkocht worden. Zo zijn er lokale lekkernijen te vinden, maar ook antiekwinkeltjes met leuke hebbedingen. Naast gezellig winkelen kun je in en om Quechee Gorge ook een aantal leuke musea bezoeken zoals The Vermont Toy & Train Museum.

UW CAMPERREIS DOOR NOORDOOST-AMERIKA

In New Hampshire ligt ook Twin Mountain dat wordt omgeven door het White Mountain National Forest. In deze omgeving kun je jezelf elk seizoen vermaken. Geniet bijvoorbeeld van buitenactiviteiten maar ook van de leuke dorpjes en winkeltjes in de buurt.

 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties