Bezienswaardigheid Martin Luther King Jr. National Historic Site

Martin Luther King Jr. geboren in de een tijd van segregatie. Een dromer die het lot kreeg van leiderschap over het stoppen van de rassenscheiding. Hier kunt u zijn verhaal horen. Bezoek het huis van zijn geboorte en waar hij speelde als kind. Wandel in zijn voetsporen verden en hoor zijn stem in de kerk waar hij iedereen raakte. Hier kunt u hem bewonderen en zien hoe hij een instrument was voor sociale verandering. Conclussie: Tijd om uw huur camper even aan de kant te zetten!

Bezienswaardigheden Martin Luther King Jr. National Historic Site

Wie kent hem niet, Martin Luther King Jr. De man die opkwam voor de mensen met een andere huidskleur. U kunt zich hier even kort in verdiepen tijdens uw camperreis Amerika. Dit is de plek waar u de verhalen kunt horen, zijn geboorteplaats kunt bezoeken en kunt kijken waar hij als klein jongetje speelde.

Wilt u even zijn speeches herbeleven? Breng dan een bezoek aan Ebenezer Baptist Church. Hier kunt u al zijn speeches nog een keer terug luisteren. De ervaring van de mensen die u voor ging zijn uitermate positief. Het grote voordeel is dat alles op loopafstand is en u zo uw eigen tempo kunt bepalen. Wel zijn er rondleiding die u kunt volgen, deze zijn zeker de moeite waard wanneer u het verhaal van deze man wilt horen.

uw camperreis door noordoost-amerika 

In Amerika is er genoeg te zien en te beleven. Het is dus belangrijk dat u een goede planning heeft voor uzelf. Zo kunt u een bezoek brengen aan Woodstock, Kennesaw Mountain National Battlefield Park of gewoon lekker de stad Atlanta in! Ook is het mogelijk door te rijden naar Memphis, de stad van '' The King''. Oftwel de stad van Elvis Presley!

Meer bezienswaardigheden in Noordoost-Amerika