Bezienswaardigheid Phoenix

De stad Phoenix is gelegen in de staat Arizona en is een van de snelst groeiende steden in de Verenigde Staten. De stad is ideaal te combineren wanneer u de westkust van Amerika aan het ontdekken bent.

bezienswaardigheden Phoenix
 

Tijdens uw rondreis in Amerika per camper kunt u zich in Phoenix ook goed vermaken. Zo kunt u een bezoek brengen aan het muziekinstrumenten museum. Dit museum beschikt over een grote hoeveelheid muziekinstrumenten en hiernaast over muziek van over heel de wereld. Wanneer u liever iets anders gaat doen dan het bezoeken van een museum tijdens uw camperreis in Phoenix kunt u ook naar de Desert Botanical Garden. Wanneer u dit in de avond doet is het minder druk en warm en met zonsondergang kunt u prachtige foto's maken.

uw camperreis door west-amerika

In de omgeving van Phoenix vindt u de bekende steden Los Angeles en Las Vegas. Maar naast de steden zijn er ook nog genoeg natuurparken om te bezoeken tijdens uw camperreis. Zo vindt u er hetPetrified National Park waar vele fossielen zijn te vinden maar niet te missen is het Grand Canyon National Park, een van de zeven wereldwonderen. Verder vindt u er nog Joshua Tree National Park, Death Valley National Park en het Sequoia & Kings Canyon National Park. Er is genoeg te zien tijdens uw onvergetelijke camperreis in West Amerika en alles is makkelijk bereikbaar met uw huur camper vanuit Phoenix.
Wanneer u een dagje/nachtje in Phoenix wilt verblijven tijdens uw camperreis West-Amerika. Dan raden wij Eagle View RV park aan. Een prachtig RV park niet ver van het centrum. Bij aankomst krijgt u gratis koffie, limonade, donuts en in de ochtend een klein ontbijtje. Veel beter kunt u het niet krijgen tijdens uw camperreis!

Meer bezienswaardigheden in West-Amerika