Bezienswaardigheid San Francisco

San Francisco is een van de grootste steden van California en heeft u veel te bieden. De ligging aan het water geeft de stad een unieke uitstraling. Bezoek Fisherman's Wharf met de welbekende Pier 39, één van de meest populairste plaatsen tijdens uw bezoek met uw huur camper aan San Francisco. Hier heeft u een mooi uitzicht over de baai en ziet u de vele zeeleeuwen die hier leven. Verder zitten er vele restaurants met uitzicht op de baai en een groot aantal winkels.

bezienswaardigheden San Francisco

Vanuit Fisherman's Wharf kunt u met de boot naar de beroemde gevangenis Alcatraz. Op het eiland wordt u meer verteld over de geschiedenis en kunt u een tour maken door de gevangenis waar onder andere de cel van maffiabaas Al Capone te zien is. Iets wat u niet mag missen tijdens uw bezoek aan San Francisco!

Een van de meest gefotografeerde plaatsen in San Francisco is Alamo Square, voor velen bekend als het decor van de serie Full House. Voor de huizen ligt een mooi grasveld waar u heerlijk van het uitzicht over de Victoriaanse huisjes en de daarachter liggende wolkenkrabbers kunt genieten.

Leuk voor kinderen en avontuur zoekers is het attractiepark Six Flags, een combinatie van achtbanen, shows en verschillende dieren waaronder olifanten en orka's.

uw camperreis door west-amerika


Wilt u een camper huren in San Francisco? Wanneer u een camperreis West-Amerika gaat maken is San Francisco een ideale plaats om uw camper op te halen of in te leveren.
San Francisco is een ontzettend leuke stad en het is zeker de moeite hier aan het begin of einde van uw rondreis Amerika camper enkele dagen te verblijven. Laat u door de stad vervoeren met de unieke Cable Cars en stap uit om de hoogtepunten van de stad te bekijken. Tijdens uw verblijf kunt u uw huur camper aan de rand van de stad parkeren, of op de parkeerplaats van uw hotel. Uiteraard is het ook mogelijk om op een camping in de buurt te overnachten. Tevens kunt u vanuit hier de prachtige Highway 1 rijden richting Los Angeles.

Meer bezienswaardigheden in West-Amerika