10 tips voor de bagage

10 tips voor de bagage

Door Travelhome op 1 mei 2019

Reis jij binnenkort met een camper door Amerika? Dan heb je wellicht iets aan de onderstaande tips!

1. NEEM INKLAPBARE TASSEN MEE EN GEEN HARDE KOFFERS 

In de camper is over het algemeen voldoende opbergruimte. Het fijne aan een camper is dat je niet uit je koffer hoeft te leven en dat je al je kleding en ander persoonlijke spullen in de kasten kunt leggen. Als je je tas hebt uitgeladen is het fijn om deze in te kunnen klappen en ergens op te kunnen bergen, zonder dat deze veel ruimte in beslag neemt. Om die reden raden wij je aan om zachte tassen mee te nemen en geen harde koffers.

2. HOUD REKENING MET FRISSE NACHTEN

Buiten de zomermaanden kan het in West-Amerika 's nachts erg afkoelen, zorg voor laagjes kleding en neem dus ook warme kleding mee.

3. HET KOPEN VAN NAVIGATIE 

Soms is het goedkoper om navigatie aan te schaffen dan om deze te huren, bekijk goed de prijzen voordat je een GPS systeem huurt. Meenemen vanaf thuis kan ook, de aansluiting in de camper is, net als hier, een 12 volt aansluiting. 

4. GEBRUIK EEN VOCHTIGE DWEIL

Leg een vochtige dweil neer bij de voordeur van de camper. Zo kunt je je schoenen even afdoen voordat je de camper in loopt en hou je de vloer schoon.

5. CHECK JE INVENTARIS

Check goed je inventaris voordat je vertrekt, als je bijvoorbeeld graag een extra kookspatel o.i.d. gebruikt dan kun je deze bij de eerste keer boodschappen doen direct meenemen.

6. NEEM EEN TAFELKLEED MEE

Je kunt een tafelkleed gemakkelijk gebruik als je wilt gaan picknicken in de vrije natuur. Ook op kampeerplaatsen komt een tafelkleed altijd goed van pas. Op veel campingplekken staat namelijk een picknicktafel zo kun je lekker buiten eten en het staat natuurlijk super gezellig!

7. DE WERELDSTEKKER EN STEKKERDOOS 

Stopcontacten zijn in Amerika anders dan in Europa. Neem om deze reden een wereldstekker mee zodat je overal je spullen kunt gebruiken en opladen. Het aantal stopcontacten in een camper is beperkt. Daarom is het slim om een stekkerdoos mee te nemen, zodat je meerdere apparaten tegelijk kunt opladen.

8. ANTISLIPMATJES

Deze matjes zorgen ervoor dat tijdens het rijden met de camper niets verschuift in de kastjes.

9. PLASTIC HANDSCHOENEN

Koop - indien nodig - plastic handschoenen. Deze zijn prettig wanneer je de camper wilt gaan aansluiten of loskoppelen op de rioleringsaansluiting bij een camping.

10. EXTRA HANDDOEKEN

Vaak zitten er in de standaard camperinventaris maar 1 of 2 handdoeken. Als je met 2 personen of meer reist zul je het wel prettig vinden om wat extra handdoeken bij je te hebben.