Travelhome | Olympische Spelen Japan 2020 met de camper

OLYMPISCHE SPELEN JAPAN IN 2020 MET DE CAMPER

Japan, het land van de bloesems, mooie tempels, steden overladen met neonlichten en reclameborden, unieke cultuur en tradities én in 2020 de thuisbasis voor de Olympische Spelen!
Dit fantastische sportevenement wordt inmiddels voor de 4e keer georganiseerd in Japan en zal plaatsvinden tussen vrijdag 24 juli en zondag 9 augustus 2020 en juich je 33 verschillende sporten toe. De Olympische Zomer Paralympics, met 22 verschillende sporten, vinden plaats tussen dinsdag 25 augustus en zondag 6 september 2020. Voor deze 32e editie wordt er van Tokyo dan ook heel wat verwacht. Zo is het stadion opnieuw ontworpen en CO2 neutraal gemaakt. Ook de infrastructuur is al voorbereid om de grote aantallen bezoekers te kunnen verwerken. Tokyo is daarom een ideale stad voor dit grote evenement en men spreekt nu al over “The Green Games: Tokyo 2020”.

Het lijkt nog ver weg maar voordat je het weet is het zover. Supporters die niet achter het net willen vissen, moeten zich bijtijds oriënteren op vluchten, accommodaties en tickets. Een praktische oplossing voor vervoer en verblijf ter plekke is het huren van een camper. Omdat de 38 speellocaties verspreid over de stad Tokyo liggen – en sommige buiten de stadsgrenzen – is het huren van een camper een ideale optie. Ook vluchten naar Japan kunnen wij voor jou boeken. Campers voor het Japan zomerseizoen 2020 kunnen geboekt worden vanaf heden.

CAMPINGS

Om te overnachten kun je jezelf installeren op een van de vele Michi no Eki, zogenaamde rustplaatsen, langs de snelweg of op een van de campings. De camper beschikt niet over een douche, het perfecte excuus om hiervoor een bezoek te brengen aan een van de onsen (badhuis). Tevens kun je hier meer lezen over de 5 goede campings in Tokyo.

 

BEN JIJ BIJ DE OLYMPISCHE SPELEN IN 2020 MET DE CAMPER?

Ben jij een echte sportliefhebber die de Olympische Spelen en/of Paralympische Spelen voor geen goud wil missen? Of juist geïnteresseerd in een camperreis door Japan? Vraag dan hieronder een vrijblijvend reisvoorstel aan of lees het reisverslag van onze reisexpert Chantal, zij ging je voor naar Japan!

 

Camperreis op maat

Laat onze reisexperts een camperreis op maat voor je samenstellen!
Je ontvangt binnen enkele dagen vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel

Ja, stuur mij een gratis offerte!
Travelhome | Reisverslag Japan met de camper

Reisverslag Japan

Onze reisexpert Chantal helpt je graag bij alle vragen omtrent camperreizen in Japan. Lees voor een eerste indruk het reisverslag.

 

Lees mijn reisverslag

C-16 CAMPER

Ophaallocatie van de campers is Funabashi City op 50km van Tokyo, de huurcamper is een Toyota Camroad C-16, automaat, met een lengte van 5 meter, bijna 3 meter hoog en biedt plaats aan maximaal 2 volwassen personen en 2 kinderen. Engelstalige GPS is aanwezig.

De huurprijzen voor een C-16 camper zijn als volgt: 
Huurdagen van 21 juli 2020 t/m 7 augustus 2020 zijn €350,- per dag excl. 8% verkoopbelasting
Huurdagen van 8 augustus 2020 t/m 16 augustus 2020 zijn €450,- per dag excl. 8% verkoopbelasting
Huurdagen van 17 augustus 2020 t/m 9 september 2020 zijn €325,- per dag excl. 8% verkoopbelasting.

In de huurprijs zit inbegrepen:

  • Third party insurance tot een miljoen
  • Verzekering met een eigen risico van $5000 per gebeurtenis.
  • 240 kilometer per nacht

Tevens kun je een basistoeslag toevoegen, dit kost €324,- per camperhuur (excl. 8% verkoopbelasting) en is inclusief:

  • Third party insurance zonder limiet
  • VIP Verzekering met een eigen risico van $1000 per gebeurtenis.
  • Persoonlijke inventaris(sen)
  • Camperinventaris
  • Ongelimiteerd aantal kilometers