Bereikbaarheid Travelhome i.v.m. COVID-19

Bereikbaarheid Travelhome i.v.m. COVID-19

Door Maike Lenders op 16 maart 2020

Update 9-6-2020
Volgens de richtlijnen van het RIVM wordt men verzocht zoveel mogelijk thuis te werken. Wij als Travelhome geven hier gehoor aan. 


Bijna al onze reisexperts zullen voorlopig vanuit huis de werkzaamheden uitvoeren zoals je van ons gewend bent. We zullen dus gewoon de reisvoorstellen samenstellen zoals jij hebt doorgegeven in je aanvraag voor een camperrreis, alle reisonderdelen van je geplande camperreis correct boeken en zorgen dat je reispapieren op tijd bij je binnen zijn. 

Wat betekent dit dan voor jou? 

Doordat wij gehoor geven aan het advies van het RIVM, werken wij zoveel mogelijk vanuit huis waardoor het kan voorkomen dat je ons niet meteen kunt bereiken zoals je gewend bent en dat het wat langer duurt voordat er wordt opgenomen.

Wij willen natuurlijk niet dat je blijft zitten met onbeantwoorde vragen over je reisvoorstel, boeking of reispapieren, daarom willen wij je het volgende vragen. Kun je ons niet meteen bereiken? Zou je dan een e-mail willen sturen naar info@travelhome.nl met daarin je offerte/boekingsnummer, telefoonnummer en eventueel het tijdsvak waarin wij je het beste kunnen terugbellen. Wij zullen ervoor zorgen dat een van onze reisexperts dan contact met je opneemt om al je vragen te beantwoorden!

Wil je onze afdeling Product & Marketing bereiken en lukt dat niet via keuzemenu optie 4? Dan kun je hen ook bereiken op 088-2691021.

 

In verband met de enorme impact van het Coronavirus, zijn wij momenteel telefonisch bereikbaar van 9.00 t/m 14.00 uur. 


Heb je inhoudelijke vragen over het coronavirus omtrent je camperreis? 

Dat begrijpen wij en daarvoor verwijzen we je graag door naar het nieuwsartikel getroffen maatregelen coronavirus & omboekbeleid


Laatste update: 9-6-2020