Besluit niet reizen i.v.m. Corona

Besluit niet reizen i.v.m. Corona

Door Maike Lenders op 9 juli 2021

Update 15 september 2021
Belangrijk bericht!

Omwille van de uitbraak en wereldwijde impact van het coronavirus hebben we besloten om alle pakketreizen met vertrek tot en met 31 oktober 2021 niet uit te voeren (uitzondering zijn bestemmingen met een 'geel' reisadvies).
Onbezorgd op vakantie, met de zekerheid van ANWB. Daar staan wij voor. Helaas zien we dat door de ingrijpende maatregelen op de diverse vakantiebestemmingen dit niet langer mogelijk is. En zelfs als je wel naar je vakantiebestemming kunt reizen, kunnen we je niet de vakantiebeleving bieden zoals we hebben afgesproken en wat je van ons mag verwachten. We vinden het daarom onverantwoord om je tot en met 31 oktober 2021 op reis te laten gaan (uitzondering zijn bestemmingen met een 'geel' reisadvies).


Vertrek je in de maand september of oktober?

Heb je een pakketreis met ons geboekt met vertrek in de periode tot en met 31 oktober 2021? (uitzondering zijn bestemmingen met een 'geel' reisadvies). Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We denken graag samen met je mee naar een passende oplossing. Of dat nu een andere bestemming is of een andere vertrekdatum.


Vertrek je vanaf 1 november?

We begrijpen dat de huidige situatie met de wereldwijde uitbraak van het coronavirus veel vragen bij je oproept. Een vakantie bij Travelhome staat voor onbezorgd en met plezier op vakantie. En zoals je van ons mag verwachten, nemen we graag de tijd voor je zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Helaas zijn onze wachttijden bij het klantcontactcentrum daardoor langer dan je normaal van ons gewend bent.
Heb je vragen naar aanleiding van ons omboekbeleid? Hier lees je alle informatie hoe we omgaan met je vakantie in relatie tot het coronavirus.FAQ corona-voucher

Klik hier voor het lezen van de antwoorden op de meest gestelde vragen over de coronavoucher.