Besluit niet reizen i.v.m. Corona

Besluit niet reizen i.v.m. Corona

Door Maike Lenders op 15 maart 2020

Update 13-5-2020 
Belangrijk bericht!

Omwille van de uitbraak en wereldwijde impact van het coronavirus hebben we besloten om alle pakketreizen per direct met vertrek tot en met 30 juni niet uit te voeren. Dit is daarmee ook van toepassing op alle bestemmingen die we aanbieden. Van een reis door Europa tot een verre reis.
Onbezorgd op vakantie, met de zekerheid van ANWB. Daar staan wij voor. Helaas zien we dat door de ingrijpende maatregelen op de diverse vakantiebestemmingen dit niet langer mogelijk is. En zelfs als je wel naar je vakantiebestemming kunt reizen, kunnen we je niet de vakantiebeleving bieden zoals we hebben afgesproken en wat je van ons mag verwachten. We vinden het daarom onverantwoord om je tot en met 30 juni op reis te laten gaan.


Vertrek je in de maand maart, april, mei en juni?

Heb je een pakketreis met ons geboekt met vertrek in de periode van 15 maart tot en met 30 juni 2020? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We denken graag samen met je mee naar een passende oplossing. Of dat nu een andere bestemming is of een andere vertrekdatum. Ook kun je aanspraak maken op de speciale ‘corona-voucher’, die door onze brancheorganisaties ANVR/SGR in het leven is geroepen. Met deze voucher kun je eenvoudig je reis omboeken bij Travelhome naar een andere reis, op een ander moment. We begrijpen dat dit iets nieuws is en dat je graag wilt weten wat deze voucher precies inhoudt. Daarom ontvang je binnenkort persoonlijk bericht van ons, met de bijbehorende voorwaarden. Natuurlijk mag je ook daar van ons verwachten dat we ons best doen om je zo goed mogelijk te helpen bij alle vragen die je hebt.


Vertrek je vanaf 1 juli?

We begrijpen dat de huidige situatie met de wereldwijde uitbraak van het coronavirus veel vragen bij je oproept. Een vakantie bij Travelhome staat voor onbezorgd en met plezier op vakantie. En zoals je van ons mag verwachten, nemen we graag de tijd voor je zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Helaas zijn onze wachttijden bij het klantcontactcentrum daardoor langer dan je normaal van ons gewend bent. Heb je een vakantie geboekt met vertrek vanaf 1 juli? We willen je nadrukkelijk vragen dan nog even te wachten met bellen naar ons klantcontactcentrum. Wij houden de situatie op alle bestemmingen in de wereld nauwlettend in de gaten.
Heb je vragen naar aanleiding van ons omboekbeleid? Hier lees je alle informatie hoe we omgaan met je vakantie in relatie tot het coronavirus.


Laatste update: 13-5-2020

 

FAQ corona-voucher

Klik hier voor het lezen van de antwoorden op de meest gestelde vragen over de coronavoucher.