Gratis proefabonnement CineMember cadeau bij boeking

Gratis proefabonnement CineMember cadeau bij boeking

Door Maike Lenders op 1 december 2020

In deze gekke tijd zitten we allemaal meer binnen dan we zouden willen! Om de donkere dagen leuker te maken geven we je een extra cadeautje bij het boeken van je camperreis: een maand gratis films kijken via CineMember: hét filmhuis thuis en onderweg!

Met streamingdienst CineMember heb je toegang tot ruim 750 kwaliteitsfilms die je onbeperkt kan kijken. Denk aan prachtige (Oscar)films als Werk Ohne Autor, Shoplifters, Den Skyldige, Carol en binnenkort ook The Square en Cold War. En het mooie is: wekelijks worden er nieuwe titels toegevoegd! Kijken doe je op je smartphone, tablet, computer óf op je TV via Chromecast of Airplay. Heb je een recente Smart TV van Philips, Samsung of LG? Dan kun je via de app ook direct vanaf je televisie kijken. Je kunt je activatiecode ook bewaren om de films tijdens je camperreis te kijken, als je op reis gaat in de EU.

Heb je al een camperreis geboekt? Dan vind je op de persoonlijke pagina waar je je factuur kunt ophalen, de activeringscode en meer informatie! 

Veel kijkplezier!

VOORWAARDEN

  • Gratis proefabonnement van 1 maand CineMember per boeking van een camperreis met vertrek 2021
  • Geldig op boekingen van enkel camperhuur maar ook volledige camperreis inclusief vlucht, hotel en overige reisonderdelen
  • Geldig voor gemaakte en nieuwe boekingen naar alle bestemmingen
  • Bij de factuur ontvang je een activeringscode waarmee je een account kunt aanmaken op de website van CineMember.