Huur een kekke caravan in Nieuw-Zeeland

GoGlamper Camper Nieuw-Zeeland

Huur een kekke caravan in Nieuw-Zeeland

Door Travelhome op 12 juli 2018

Travelhome biedt in Nieuw-Zeeland een nieuw type caravan te huur aan. Een compacte en modern geoutilleerde caravan met de naam Go Glamper. Hij is uitgerust met een tweepersoonsbed, keukentje met gootsteen en kraan, een koelkast, toilet, kookplaat met 2 gaspitten, een opklapbaar dak plus een voortent en een picknicktafel met twee campingstoelen. Extra pluspunt is het zonnepaneel op het dak die de batterij oplaadt zodat je ook op kampeerplaatsen zonder faciliteiten beschikking hebt over elektriciteit. De caravan heeft een erkende ‘Certified Self Contained’ label waarmee je op bepaalde campings gratis mag kamperen en op daartoe aangewezen locaties vrij mag kamperen. Ophaallocaties van de caravan zijn de luchthavens van Auckland op het Noordereiland en Christchurch op het Zuidereiland. Minimum huurleeftijd is 21 jaar. In de huurprijs inbegrepen is een 4x4 Toyota Hillux trekauto. Nadere informatie over de uitrusting van de caravan, foto’s en huurprijzen.

Volledige inventaris
De Go Glamper caravan is uitgerust voor twee personen dus met complete inventaris waaronder beddengoed, handdoeken, potten en pannen., keukengerei, bestek, borden en afwasspullen. Door het dak open te klappen wordt de stahoogte binnen 2 meter. Een voortent kan makkelijk aan de caravan geritst worden zodat de leefruimte buiten vergoot wordt.

Nieuw-Zeeland is een uitermate geschikte vakantiebestemming om per caravan of camper te ontdekken. Een camper is een ideaal woonhuis op vier wielen, je hebt overal je accommodatie en vervoer bij de hand. Sommige toeristen geven echter de voorkeur aan de combinatie van een caravan en een trekauto zodat je overdag met de auto erop uit kunt. 
Naast uiteraard kamperen op vakantieparken en campings mag je met de Go Glamper ook kamperen op de ruim 250 ‘DOC’ campings, eenvoudige maar schitterend gelegen campings van het Department of Conservation. 

Voorkeur voor camper
Gaat de voorkeur toch uit naar een camper, Travelhome werkt samen met maar liefst 10 camperverhuurbedrijven en biedt derhalve een enorm assortiment aan verschillende type campers aan.  Camper ophaal- en inleversteden zijn Auckland, Christchurch, Queenstown en Wellington. Een volledig overzicht van alle beschikbare campers vindt men op www.camper.nl.