Reisverslagen van campervakanties in Australië

Oost-Australië

Oost-Australië

Aanschouw de Blue Mountains en Three Sisters tijdens uw camperreis door Oost-Australië. Spot dingo’s op Fraser Island, kangaroes in de outback, ga snorkelen in de Great Barrier Reef of maak een avontuurlijke wandeling door het tropische regenwoud van Daintree National Park. Stel zelf uw reis samen en geniet van een zorgeloze en avontuurlijke vakantie in Oost-Australië!

Zuid-Australië

Zuid-Australië

Geniet van Zuid-Australië op zijn best! Bekijk de Twelve Apostles bij zonsondergang, spot wallabies op Kangaroo Island, maak een wandeling door de adembenemende natuur in nationale parken of drink een van de beste wijnen van Australië in Barossa Valley.

natuur & avontuur met de camper in Zuid-Australië


Huur een camper in Adelaide en maak een onvergetelijke rondreis door Zuid-Australië.

Noord-Australië

Noord-Australië

Noord-Australië. Reis vanuit het groene en vochtige landschap in Darwin richting het droge en woestijn gebied in het midden van Australië. Bezoek prachtige nationale parken en gezellige kleine dorpjes. Eindig uw reis met het bewonderen van de prachtige Urulu monoliet. De grootste van de wereld! Geniet van een unieke en avontuurlijke reis in dit mooie deel van Australië.

West-Australië

West-Australië

West-Australië. Een prachtig gebied van Australië met vele natuurschoonheden. Snorkel de bedreigde walvishaai en de bijzondere zeekoe en vele andere vissen. Bezoek de hoofdstad, Perth, en geniet van de vele zon-uren die deze stad heeft. Wandel langs de adembenemende werelderfgoed kustweg in Exmouth.

Tasmanië

Tasmanië

Trek erop uit met uw camper en verken alle hoekjes van dit onvergetelijke eiland. Ontdek de prachtige groene natuur, de bergen en de adembenemende stranden.

natuur & avontuur met de camper in tasmanië


Huur een camper in Hobart en maak een onvergetelijke rondreis door Tasmanië.