Dinosaur National Monument

Treed in de voetsporen van dinosaurussen tijdens jouw bezoek aan het Dinosaur National Monument. In de Exhibit Hall kun je 1500 fossielen bekijken die nog steeds in het gesteente zitten. Wandel door het gebied met bergen, rivieren en diepe canyons, ga river raften of rijd met jouw camper over een van de mooie routes door het park.

BEZIENSWAARDIGHEDEN DINOSAUR NATIONAL MONUMENT

In dit nationaal park heb je verschillende bezienswaardighede waaronder: Quarry Exhibit Hall, hier vind je de wereldberoemde Carnegie Dinosaur Quarry, de Tour of the Tilted Rocks een groeve waar 1.500 dinosaurusbotten en fossielen te zien zijn en Harpers Corner Road. In het gedeelte van Harpers Corner Road (langs de grens van Utah en Colorado) vind je geen fossielen, maar bergen en riviercanyons, Gates of Lodore: In het uiterste noordelijke puntje van het park ligt een afgelegen gebied (alleen te bereiken via een onverharde weg) waar de Green River zich een weg door de vallei Browns Park baant.

JOUW CAMPERREIS DOOR NOORDWEST-AMERIKA

Je gaat een camper huren en wilt na jouw bezoek aan Dinosaur National Monument graag door naar een andere bestemming. Tijdens jouw rondreis door Noordwest-Amerika per camper kunt je 2 richtingen op, de richting van Salt Lake City en de richting van de stad Denver. Beide steden zijn erg leuk om te bezoeken. Vanuit een van deze steden kun je ook jouw reis goed voortzetten naar het wereldberoemde Yellowstone National Park. Yellowstone National Park is een absolute must see tijdens jouw reis per huurcamper!

Je gaat een camper huren en wilt overnachten op Green River Campground? Dit is een goedkope maar goede camping voor jouw rondreis Amerika per camper. De camping is geopend van begin april tot begin oktober. Er zijn onder andere facilitaire voorzieningen, picknick tafels, een vuurkorf met rooster om te bbq'en aanwezig op de camping. Houd er wel rekening mee dat dit een National Park Campground is, en je dus minder luxe kunt verwachten dan op een particuliere camping. Zo zal deze camping niet beschikken over wifi, een zwembad of full hook aansluiting. Let op! Het is vaak niet toegestaan in de rivier te zwemmen, de rivier heeft namelijk een zeer sterke en gevaarlijke stroming.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties