KLM Werelddeal Weken weer van start!

De luchtvaartmaatschappij KLM is vanaf vandaag weer van start met de Werelddeal weken. Maak gebruik van de volledige tarieven voor jouw camperreis naar naar een van onze vele bestemmingen waarvan onder andere Amerika en Canada.

Vlieg voor  €429,- p.p. naar New York waar je start met een citytrip en daarna geniet van een prachtige camperreis door Noordoost-Amerika. Of past de rustige omgeving van West-Canada met helderblauwe meren en hoge bergtoppen meer bij jou? Dan vlieg je voor €569,- naar Vancouver. Ga je liever op camperavontuur door Japan? Voor €599,- vlieg je non-stop naar Tokyo!

Maar ook vele andere populaire bestemmingen zoals Los Angeles, San Francisco, Denver, Orlando, Calgary, Torono en bijv. Johannesburg hebben scherpe tarieven!

Voorwaarden van deze tarieven:

  • Tarieven zijn alleen geldig bij vertrek vanuit Amsterdam
  • De tarieven van de Werelddeal Weken zijn te boeken t/m 1 oktober 2018
  • Geldig voor reizen t/m 30 juni 2019
  • Hierboven genoemde prijzen zijn vanafprijzen op basis van beschikbaarheid.

Wil jij een camperreis gaan maken en daarbij gebruik maken van tarief van de Werelddeal Weken voor een non-stop KLM vlucht?
Vraag dan geheel vrijblijvend een reisvoorstel aan en profiteer van enorme kortingen op de vluchttarieven maar tevens gelden er nog vele vroegboekkortingen op de camperhuur!