Camper Amerika

Met de camper door Amerika 


Heeft u altijd al gedroomd van die ultieme Amerika camperreis? Bij Travelhome vindt u alles op het gebied van campers in Amerika. Haal uw huurcamper op in bijvoorbeeld Los Angeles, San Francisco, Las Vegas of Phoenix voor een camperreis West-Amerika. Prachtige nationale parken als de Grand Canyon, Zion en Bryce Canyon wachten op u. U rijdt door de prachtige natuur, maakt enkele indrukwekkende wandelingen en parkeert uw camper in de avond op een camping midden in de natuur.

                          RB_Op weg

Camperverhuur Amerika


Hoe werkt dat nu, een camper huren in Amerika? Deze vraag kunnen onze reisexperts voor u beantwoorden. Op onze website vindt u verschillende routesuggesties voor diverse (goedkope) camperreizen in verschillende delen van Amerika. Ook vindt u er reisverslagen van medewerkers en klanten die met Travelhome op reis zijn geweest. Om inspiratie op te doen vindt u er ook diverse pakketreizen met een camper op onze site.

Advies voor een camperreis op maat


Een camperreis Amerika is een bijzondere reis en dus doen wij er alles aan om de planning zo goed mogelijk te laten verlopen. U kunt geheel vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel op maat aanvragen waarin de gehele reis aan uw wensen aangepast is. Ook is er de mogelijkheid om een afspraak op ons kantoor te maken om uitgebreid uw plannen te bespreken. We nemen graag met u door wat de verschillen zijn tussen de verschillende camperverhuurders en campertypes, wat de beste route is voor uw camperreis en wat de kosten zijn van de reis. Zo bent u goed en goedkoop uit!

Inspiratiedagen camperreizen


Laat u inspireren op een van onze inspiratiedagen voor camperreizen Amerika. Op deze dagen vinden er diverse presetaties plaats, is er een echte Amerikaanse camper te bezichtigen en zijn er cliënten van Travelhome aanwezig die u graag alles vertellen over de camperreizen die zij zelf gemaakt hebben. Natuurlijk staat koffie, thee en iets lekkers voor u klaar. Bekijk hier de inspiratiedagen die momenteel gepland staan.