Camper Canada

Met de camper door canada


Immense bergtoppen met glinsterende sneeuwtoppen domineren het landschap en helderblauwe bergmeren sprankelen in het zonlicht. Tijdens een camperreis Canada geniet u van intens natuurschoon.

Ook heeft u een grote kans om wilde dieren te spotten wanneer u met uw huur camper Canada doorkruist. Beren wandelen langs de bosrand op zoek naar eten en elanden kruisen vaak uw pad. In het seizoen kunt u aan de kust tevens walvissen spotten!

Camperverhuur Canada


U kunt een camper huren in bijvoorbeeld Vancouver, Calgary of Toronto. Vanaf hier kunt u een rondje rijden naar dezelfde stad maar u kunt ook met uw camper het land doorkruisen of bijvoorbeeld een enkele reis maken tussen Vancouver en Calgary.

Hoe werkt dat nu, een camper huren in Canada? Deze vraag kunnen onze reisexperts voor u beantwoorden. Op onze website vindt u verschillende routesuggesties voor diverse (goedkope) camperreizen in verschillende delen van Canada. Ook vindt u er reisverslagen van medewerkers en klanten die met Travelhome op reis zijn geweest. Om inspiratie op te doen vindt u er ook diverse pakketreizen met een camper op onze site.

Advies voor een camperreis op maat


Een camperreis Canada is een bijzondere reis en dus doen wij er alles aan om de planning zo goed mogelijk te laten verlopen. U kunt geheel vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel op maat aanvragen waarin de gehele reis aan uw wensen aangepast is. Ook is er de mogelijkheid om een afspraak op ons kantoor te maken om uitgebreid uw plannen te bespreken. We nemen graag met u door wat de verschillen zijn tussen de verschillende camperverhuurders en campertypes, wat de beste route is voor uw camperreis en wat de kosten zijn van de reis. Zo bent u goed en goedkoop uit! 

Inspiratiedagen camperreizen


Laat u inspireren op een van onze inspiratiedagen voor camperreizen Canada. Op deze dagen vinden er diverse presetaties plaats, is er een echte Canadese camper te bezichtigen en zijn er cliënten van Travelhome aanwezig die u graag alles vertellen over de camperreizen die zij zelf gemaakt hebben. Natuurlijk staat koffie, thee en iets lekkers voor u klaar. Bekijk hier de inspiratiedagen die momenteel gepland staan.