holiday Inspirerend IJsland

Beleef en aanschouw het prachtige IJsland tijdens deze 14-daagse camperreis. Je vertrekt vanaf Amsterdam richting Keflavik, waar je na een eerste nacht in een hotel de volgende dag de camper ophaalt bij verhuurder Touring Cars. Rijd rond op je gemak en probeer zo veel mogelijk mee te krijgen van dit magische eiland midden in de Atlantische Oceaan. IJsland is niet alleen een land vol sneeuw en ijs, het is ook een land van explosieve vulkanen, spuitende geisers en schitterende watervallen. Bezoek de vele nationale parken en ontdek alle wonderlijke natuurverschijnselen.

Het werkelijk adembenemende IJsland zal jou versteld doen staan, niet alleen de verschillende landschappen, maar ook de rustige omgeving. IJsland is namelijk het dunstbevolkte land van Europa. Dit wil echter niet zeggen dat je tijdens de reis de plaatselijke bevolking niet zult zien. De bevolking is altijd vriendelijk en delen hun cultuur graag met jou. Ze zullen er alles aan doen om jou een onvergetelijke reis te laten beleven. Je hebt 12 dagen de tijd om verschillende hoogtepunten van IJsland te bezoeken. Breng onder andere een bezoek aan Skagafjördur, de fjord waar je allerlei activiteiten kunt ondernemen zoals raften, paardrijden en wandelen. Daarnaast is de Gouden Cirkel ook echt een aanrader, dit is de route langs de drie hoogtepunten van IJsland namelijk: geisers bij Geysir, waterval Gulfoss en Nationaal Park Thingveillir.

Op dag 13 lever je de camper weer in bij Touring Cars waarna je nog een laatste hotelovernachting nabij de luchthaven van Keflavik. De volgende dag vlieg je terug naar Nederland met vele prachtige herinneringen! 

Wil je meer inspiratie opdoen voor deze reis? Lees dan eens onze routesuggestie.

  • 14 dagen, ca. 2500 km
  • startpunt: Keflavik
Vertrekdata en prijzen
Er zijn momenteel nog geen prijzen beschikbaar voor deze reis, maar u kunt wel vrijblijvend een reisvoorstel aanvragen met uw specifieke reiswensen.

Campertype:

Large

Baby- en kinderstoeltjes zijn bij te boeken.

 

Eigenschappen:
Toilet, Hoogslaper, Vrije doorloop, Dieselmotor, Air Conditioning (bestuurders cabine), CD speler, Douche, Vriezer, Koelkast, Radio, 2WD
Maximum aantal passagiers:
6
Medium

Baby- en kinderstoeltjes zijn bij te boeken. De indeling kan variëren, afmetingen van het bed achterin worden dan 2 keer 190 cm x 83 cm.

 

 

Eigenschappen:
Toilet, Hoogslaper, Vrije doorloop, Air Conditioning (bestuurders cabine), CD speler, Douche, Vriezer, Koelkast, Radio
Lengte:
698 cm
Maximum aantal passagiers:
4
Van
Eigenschappen:
Toilet, Vrije doorloop, Dieselmotor, Air Conditioning (bestuurders cabine), CD speler, Douche, Vriezer, Koelkast, Radio, 2WD
Maximum aantal passagiers:
2
Vind uw vakantie

U zocht op:

Alles wissen

Klanttevredenheid

Travelhome wordt door haar klanten beoordeeld met een 8.3

(Gebaseerd op 668 beoordelingen)