16-daagse camperreis door Zuidoost-Duitsland

Een camperreis door berglandschap, langs kastelen en kerken

€ 699 p.p. i
Exclusief; transfers en eventuele verhogingen van internationale toeslagen en belastingen
Deze camperreis door Zuidoost-Duitsland laat je kennis maken met al het moois wat Zuidoost-Duitsland te bieden heeft. Wanner je rondreist in de bergen van Duitsland zie je naast de prachtige panorama's ook heel veel mooie kastelen, indrukwekkende kerken en glinsterende bergmeren. Geniet dus vollop van de prachtige natuur, culturele bezienswaardigheden in combinatie met een bezoek aan mooie steden en dorpen.

 

Je reis start met een vliegreis naar München, indien gewenst kan je ook met de trein naar München in plaats van het vliegtuig wanneer de voorkeur hier naar uitgaat geef dit dan aan in het boekingsformulier of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Bij aankomst in München verblijf je de eerste 2 nachten in een hotel in het centrum van de stad. De stad München staat bekend om zijn rijk aan kunst en cultuur, een uitgebreid uitgaansleven en een immens park maken München meer dan de moeite waard.

 

Na het ophalen van de camper gaat de reis echt beginnen, je rijd eerst richting het Zuiden naar Garmisch-Partenkirchen. De stad dat is gelegen in een vallei in de Beierse Alphen. Vanuit hier reis je door naar o.a. Bodensee, Baden-Würtemberg en Nürnberg.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen