18-daagse camperreis van Sydney naar Melbourne

Verblijf de eerste 3 nachten in Sydney

€ 2.609 p.p. i
Exclusief: Eventuele verhogingen van luchthaven en internationale belastingen, One-way kosten, transfers, resortfee en toeslagen voor ophalen en inleveren op een feestdag
Met deze reis ga je van Sydney naar Melbourne in een 18-daagse camperreis. 
Je vliegt met Singapore Airlines van Amsterdam naar Sydney en vanuit Melbourne terug naar Nederland.

 

Bij aankomst in Sydney zal je de eerste 3 nachten verblijven in een hotel nabij het centrum. Pak de ferry van Darling Harbour naar Circular Quay. Je ziet dan het inposante Harbour Bridge opdoen en het icoon van Sydney, het Opera House. 
Sydney is een ideale stad om te wandelen. Vanuit Circular Quay loop je zo om de hoek door de Botanic Gardens. Loop je de andere kant op bevindt je je in de historische 'Rocks' met vele oude gebouwen, restaurants en cafés.

 

Nadat je 3 dagen hebt doorgebracht is het tijd om naar de verhuurder te gaan, bij Let's Go Motorhomes ga jij je camper ophalen voor de komende 13 dagen. Vanuit Sydney kan je doorrijden naar Jervis Bay, Lake Jindabyne (via Canberra) naar Bright en Lakes Entrance waar je heerlijk 2 dagen kunt genieten van het heerlijke weer en prachtige strand.
Vanuit Lakes Entrance vervolgt de camperreis zich naar Wilsons Promontory, St. Kilda naar je eindbestemming Melbourne

 

Wil je graag nog een aantal nachten in een hotel in Melbourne verblijven? Geef dit aan in het opmerkingen veld en wij kijken graag mee naar de mogelijkheden.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen