20-daagse camperreis van Calgary naar Vancouver incl excursies

Reis in de comfortabele DV-C van CanaDream

  • Inclusief twee excursies
€ 1.199 p.p. i
Transfers hotel - verhuurder en verhuurder - luchthaven
Event. verhoging luchthavenbelasting en (internationale) toeslagen.
 

Met deze mooie aanbieding ontdek je tijdens een 20-daagse camperreis het westen van Canada in een comfortabele DV-C campervan van CanaDream.


Nadat je bent aangekomen in Calgary en de eerste hotelovernachting nabij de luchthaven hebt gehad, ga je bij CanaDeam de comfortabele DV-C campervan ophalen.


Calgary is ideaal gelegen ten opzichte van de Canadese Rocky Mountains. Met ongeveer een ander half uurtje rijden ben je in het prachtige Banff National Park
Vanuit Banff zijn er diverse excursies en activiteiten te ondernemen en sta versteld van de pracht en praal van dit natuurgebied. Met de Banff Gondola, een van de inbegrepen excursies, ga je naar de top van Sulphur Mountain waar je een adembenemend panoramisch uitzicht hebt over Banff en Bow Valley. 


De Canadese Rockies met zijn immense besneeuwde bergtoppen doemen overal om je heen op terwijl je over de Icefields Parkway rijdt. Stop ook zeker bij Lake Louise, een van de meest gefotografeerde meren van West-Canada. Rijd op de Athabasca Glacier met een Brewster Ice Explorer. Deze meest bekende en populairste activiteit hebben wij voor jou al opgenomen in dit pakketje! Aan het einde van Icefields Parkway kom je aan in Jasper National Park. In Jasper zelf geniet je van de lekkerste lokale specialiteiten onder het genot van bijzondere speciaalbieren. Via Wells Gray Provincial Park en het sportieve stadje Whistler rijd je door naar Vancouver. Aangekomen bij Vancouver lever je de camper weer in waarna je meteen door gaat naar de luchthaven voor jouw terugvlucht naar Amsterdam. Met mooie herinneringen vlieg je weer terug naar huis. West-Canada zal voor altijd een plekje in jouw hart hebben gestolen.


Wil je graag alvast wat meer lezen over West-Canada en de plekken die je daar zeker moet gaan bezoeken? Lees dan deze omgekeerde 18-daagse routesuggestie van Vancouver naar Calgary
Let op! Houd er rekening mee dat meren nog bevroren kunnen zijn en dat er campings begin mei gesloten zullen zijn omdat sommige campings eind mei openen. Controleer dus of de camping waar je wil overnachten wel daadwerkelijk geopend is in je reisperiode.

 

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen