21-daagse camperreis Florida

Geniet van het heerlijke klimaat van Florida

Je vliegt vanaf Amsterdam naar Orlando in Florida. Na aankomst heb je eerst een hotelovernachting nabij de luchthaven zodat je de volgende dag gemakkelijk de camper kunt gaan ophalen. De komende 19 dagen ga je genieten van al het moois dat Florida te bieden heeft vanuit je huisje op wielen.

Hoe dat je deze 19 dagen gaat invullen is geheel aan jou. Natuurlijk geven we je graag een paar suggesties mee om je alvast op weg te helpen. 

Start je reis bijvoorbeeld bij het indrukwekkende Kennedy Space Center. Hier leer je meer over het heelal, over de geschiedenis van de ruimtevaart en de toekomstplannen. Zak verder af via de kust naar het levendige Miami en Fort Lauderdale, ook wel het Venetië van Florida genoemd. Aangekomen bij de Keys geniet je van de helder blauwe zee, de mooie eilandjes en de prachtige zandstranden.

De Everglades mag ook zeker niet ontbreken. Dit veelbelovende en unieke natuurgebied huist veel diverse wilde dieren, vogels en vegetatie. Vaar met een airboat over het moerasgebied en kom oog in oog te staan met schattige wasbeertjes.

Wissel de wonderschone staatsparken en springs af met de steden als Naples, Sarasota en Tampa en de parelwitte zandstranden van St. Pete Beach of Clearwater Beach.

Kampeer in Ocala National Forest midden in de rustgevende en tevens indrukwekkende natuur. Heb je nog tijd over, reis dan zeker verder naar St. Augustine, waar je jezelf in een oud piratenverhaal waand, en naar The Most Famous Beach, Daytona Beach.

Na 19 dagen is het tijd om afscheid te nemen van jouw camper waarin je de laatste weken zo enorm hebt genoten en prachtige herinneringen hebt gemaakt.

Wil je meer weten over mogelijke routes die je zou kunnen rijden? Lees dan ook de routesuggestie Sunshine State Florida.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen