22-daagse camperreis Los Angeles retour

Camperreis door het prachtige westen

Courtesy of Los Angeles Tourism & Convention Board (LATCB)
€ 1.209 p.p. i
Exclusief: Milieuheffing $7,-, excl. tax. Ter plaatse te betalen bij Cruise America, transfer hotel-verhuurder en v.v. event. verhoging in de luchthavenbelasting en (internationale) toeslagen.

Je vertrekt vanuit Amsterdam naar Los Angeles, waar je eerst de eerste nacht in een hotel nabij de luchthaven verblijft. Ontdek de stad en bezoek bezienswaardigheden zoals Hollywood, Beverly Hills, Venice Beach en Santa Monica.


De volgende dag haal je de camper bij de camperverhuurder Cruise America op en kan jouw camperreis eindelijk echt beginnen. De route die je rijdt is geheel aan jou, het enige wat vast staat is dat je de camper weer in Los Angeles inlevert.


De staten Californiä, Arizona, Utah en Nevada,zijn stuk voor stuk prachtig en uniek. Rijd langs de kust naar San Diego, wandel door Balboa Park en kom helemaal tot rust op een van de heerlijke stranden die de stad heeft. Bij de immense Grand Canyon National Park is een bezoek tijdens zonsondergang of zonsopkomst ook echt een aanrader. Bezoek Lake Powell en geniet van veel verschillende wateractiviteiten bij dit adembenemende meer. Vanuit hier maak je tevens een uitstapje naar Antelope Canyon en Horseshoe Bend waar je versteld staat van prachtige uitzichten. Tijdens een camperreis in West-Amerika is Las Vegas ook een must see, maak een wandeling over de spectaculaire Strip en geniet van de fonteinshows, de nagebouwde Eiffeltoren en Vaticaanse grachten. Verblijf ook een dag of twee in San Francisco waar je een fietstocht maakt over de Golden Gate Bridge en luistert naar de waargebeurde verhalen in Alcatraz. Via de prachtige kustroute Highway 1 of de nationale parken Yosemite en Sequoia rijd je weer terug naar Los Angeles.


Na deze geweldige reis door het prachtige westen van Amerika is het tijd om de camper weer in te leveren bij de camperverhuurder en vlieg je, na een hotelovernachting nabij de luchthaven, terug naar Amsterdam.


Wil je meer weten over een route die je zou kunnen rijden? Lees dan eens het reisverslag 21-daagse camperreis meivakantie Los Angeles met kinderen voor meer inspiratie en om al helemaal in de vakantiestemming te komen!

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen