22-daagse camperreis San Francisco retour

Ontdek het prachtige westen van Amerika

€ 1.099 p.p. i
Exclusief:  Milieuheffing $5,-, excl. tax bij Cruise America, transfer hotel - verhuurder en v.v.,evt. verhoging in de luchthavenbelasting &(internationale) toeslagen. 

Je vertrekt vanuit Amsterdam naar San Francisco, waar je eerst de eerste nacht in een hotel nabij de luchthaven verblijft. Ontdek de stad en bezoek bezienswaardigheden zoals Golden Gate Bridge, Lombard Street, Pier 39 of koop een kaartje voor een rit in de bekende cable cars.

De volgende dag haal je de camper bij de camperverhuurder op en kan jouw camperreis eindelijk echt beginnen. De route die je rijdt is geheel aan jou, het enige wat vast staat is dat je de camper weer in San Francisco inlevert.


Ontdek de prachtige staten Califorinië, Nevada, Arizona en Utah en geniet van de verschillende nationale parken en steden.

Zak de Highway 1 af richting de sterrenstad Los Angeles en bezoek Hollywood, Beverly Hills en Santa Monica. Rijd verder langs de kust richting San Diego, wandel door Balboa park en kom even helemaal tot rust op een van de heerlijke stranden die de stad heeft. Bij de prachtige  Grand Canyon National Park is het zeker een aanrader tijdens de zonsopkomt of de zonsondergang even te gaan kijken en de prachtige kleuren van de canyon te aanschouwen. Bezoek Lake Powell en geniet van veel verschillende wateractiviteiten bij dit adembenemende meer. Vanuit hier maak je tevens een uitstapje naar Antelope Canyon en Horseshoe Bend waar je versteld staat van prachtige uitzichten. Tijdens een camperreis in West-Amerika is Las Vegas ook een must see, maak een wandeling over de spectaculaire Strip en geniet van de fonteinshows, de nagebouwde Eiffeltoren en Vaticaanse grachten. Via Yosemite National Park, waar je je ogen uit kijkt bij de kletterende watervallen, rijd je terug richting San Francisco. 


Na een geweldige reis door het prachtige westen van Amerika is het tijd om de camper weer in te leveren bij de camperverhuurder en vlieg je weer terug naar Amsterdam.


Wil je meer weten over een route die je zou kunnen rijden? Lees dan eens de routesuggestie 23-daagse camperreis San Francisco retour voor meer inspiratie en om al helemaal in de vakantiestemming te komen!

 

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen