22-daagse camperreis van zuidwest naar noordwest-Amerika

Travelhome Campervakanties Yosemite raften
€ 1.219 p.p. i
Exclusief: resortfee ca. $30-60 p.k.p.n excl. taks, Transfer van hotel naar de verhuurder en v.v., event. verhoging luchthavenbelasting & (internationale)toeslagen.

Ontdek de prachtige Amerikaanse westkust doormiddel van deze geweldige camperreis! Begin je reis in Los Angeles of San Francisco en rijd langs de prachtige Highway 1 naar de leuke stad Seattle. 

 

Onderweg zijn er tal van geweldige bezienswaardigheden en steden die je kunt bezoeken, daarnaast kom je ook langs de prachtigste nationale parken waar je heerlijk kunt genieten van de prachtige natuur. Onderweg kan je een bezoek brengen aan de gigantische bomen in het Sequoia National Forest of aan een van de mooiste parken van de VS namelijk Yosemite National Park. Tijdens deze route mag een bezoek aan de stad Portland ook zeker niet ontbreken, in deze leuke stad is genoeg te zien, te doen en daarnaast kun je er heerlijk eten!

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen