Campers - 22-daagse camperreis van zuidwest naar noordwest-Amerika

Travelhome Campervakanties Yosemite raften
€ 1.219 p.p. i
Exclusief: resortfee ca. $30-60 p.k.p.n excl. taks, Transfer van hotel naar de verhuurder en v.v., event. verhoging luchthavenbelasting & (internationale)toeslagen.

US Tourer van Apollo Camper

Bijzonderheden
2WD, Vrije doorloop, Automaat
Uitrusting
Douche, Toilet, Magnetron, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Radio, CD speler, TV, DVD, Koelkast, Vriezer, Generator
Lengte
670 cm
Passagiers
Maximaal 2

In dit campertype kunnen geen kinderstoeltjes of stoelverhogers worden geplaatst.

Apollo garandeert niet overal satelliet ontvangst.
Indien er een luifel aanwezig is mag deze niet gebruikt worden.

Bedden in deze camper

LengteBreedte
Dinette190 cm170 cm

Video

Foto's

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid. Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen