Campers - 22-daagse camperreis Vancouver retour incl benzinevoucher

Yoho Travelhome
  • Gratis kilometerpakketten
  • Inclusief benzinevoucher t.w.v. $100,-
€ 1.569 p.p. i

Exclusief: Event. verhoging in de luchthavenbelasting en (internationale) toeslagen.

 

MH 31ft Slide Class C van Ambassador RV

Dit campertype is geschikt voor 2 tot 6 volwassenen.

Kinderstoeltjes kunnen in dit campertype geplaatst worden. Je kan deze bij reserveren.
Bij resereveren dien je het gewicht en de grootte van je kind door te geven. De verhuurder zorgt dan voor een goed passende kinderstoel.

 

Video

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid. Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen