23-daagse camperreis door the Deep South

Een combinatie van muziek, natuur, geschiedenis en cultuur

€ 1.469 p.p. i
Exclusief: milieutoeslag US$9,- excl. tax, evt. resortfee ca. $30-60 p.k.p.n., alle transfers, evt. verhoging luchthavenbelasting & toeslagen

Je vliegt vanaf Amsterdam naar Atlanta. Bij aankomst in Atlanta overnacht je twee nachten in het centrum van Atlanta. Op deze manier heb je uitgebreid de tijd om de veelzijdige stad te ontdekken. Op dag 3 van de camperreis haal je je camper op bij Cruise America, daarna gaat je camperreis echt van start.

 

Geniet van swingende live muziek, rijke historie, heerlijk eten en bijzondere steden tijdens je reis door the Deep South. Treed tijdens je reis in de voetstappen van de grootste artiesten en rijd over de iconische Blues Highway 61. Bezoek de sfeervolle muzieksteden Memphis, Nashville en New Orleans en leer meer over de burgeroorlog en tweede wereldoorlog in Vicksburg en Mobile. Er is genoeg te doen en te zien in the Deep South! Na 19 dagen met de camper door the Deep South te hebben gereden, lever je de camper weer in Atlanta in. De laatste nacht slaap je in een hotel vlakbij het vliegveld van Atlanta.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen