25-daagse camperreis Zuid-Afrika

Spot de Big Five in Kruger National Park

  • Enkele reis van Johannesburg naar Kaapstad
  • Rechtstreekse vluchten met KLM
€ 1.729 p.p. i
Exclusief: alle transfers in Kaapstad, transfer hotel-verhuurder in Johannesburg, wegenbelasting ca. 50 euro, kosten enkele reis ca. 320 euro, zon-feestdagentoeslag ca. 29 euro per keer, evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen.
Bij vertrek in mei en juni reis je van Kaapstad naar Johannesburg en in september en december van Johannesburg naar Kaapstad. Tijdens deze 25-daagse camperreis ontdek je met een camper van BOBO Campers het land van de natuurparken met prachtige dieren, wijnproeverijen, lekker én voordelig eten en moderne steden.

Je start de reis in Kaapstad, één van de mooiste steden ter wereld met haar ligging aan de Tafelberg. Hier overnacht je twee nachten in een hotel in het centrum. Je kunt in Kaapstad met een kabelbaan naar de top van deze berg waar je een prachtig uitzicht hebt over de stad. Vanuit Kaapstad is het ook mogelijk het Kaapse schiereiland en Robbeneiland te bezoeken. Na je verblijf in deze stad ga je de camper ophalen.

Er zijn ook tal van nationale parken in Zuid-Afrika. Wat dacht je van het Kruger National Park, met bijna 150 verschillende soorten zoogdieren, waaronder de Big Five. Of het Ukhahlamba Drakensberg Park, dat op de Werelderfgoedlijst staat dankzij de beeldschone natuur die het park te bieden heeft. Ook de Wild Coast van Zuid-Afrika, een stukje paradijs met rotsachtige kustlijnen en de ruige zee, is zeker een bezoekje waard tijdens jouw reis!

Je eindpunt van deze reis in Johannesburg, hier lever je de camper weer in. Hier heb je nog een laatste hotelovernachting op de luchthaven voordat je dit prachtige land weer achter je laat liggen en terug naar huis vliegt. 

Wil je alvast inspiratie opdoen voor deze reis? Lees dan het reisverslag van onze medewerkster Loes.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen