Campers - 25-daagse camperreis Zuid-Afrika

  • Enkele reis van Johannesburg naar Kaapstad
  • Rechtstreekse vluchten met KLM
€ 1.789 p.p. i
Exclusief: alle transfers in Kaapstad, transfer hotel-verhuurder in Johannesburg, wegenbelasting ca. 50 euro, kosten enkele reis ca. 320 euro, zon-feestdagentoeslag ca. 29 euro per keer, evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen.

Discoverer 4 van BOBO Campers

Bijzonderheden
2WD, Vrije doorloop, Dieselmotor
Uitrusting
Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Radio, CD speler, Koelkast, Vriezer, Douche, Toilet, Magnetron, Fornuis
Lengte
670 cm
Passagiers
Maximaal 4

De automatische versnelling is beschikbaar tegen een toeslag, klik hier voor de prijs.

Babystoeltjes kunnen in dit campertype geplaatst worden. Het is mogelijk deze bij te huren, klik hier voor de prijs.

Bedden in deze camper

LengteBreedte
Dinette 1190 cm125 cm
Dinette 2200 cm120 cm

Video

Foto's

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid. Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen