30+ jaar
3.27.0.9@P-CD05 (200811 0902)

Campers - 25-daagse camperreis Zuid-Afrika

  • Enkele reis van Johannesburg naar Kaapstad
  • Rechtstreekse vluchten met KLM

Discoverer 4 van BOBO Campers

Bijzonderheden
2WD, Vrije doorloop, Dieselmotor, Automaat
Uitrusting
Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Radio, CD speler, USB-aansluiting, Koelkast, Vriezer, Douche, Toilet, Magnetron
Lengte
670 cm
Passagiers
Maximaal 4

Babystoeltjes kunnen in dit campertype geplaatst worden. Het is mogelijk deze bij te huren, klik hier voor de prijs.

Bedden in deze camper

LengteBreedte
Dinette 1190 cm125 cm
Dinette 2200 cm120 cm

Video

Foto's

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid. Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen