27-daagse camperreis van Christchurch naar Auckland

Ontdek de natuurpracht van Nieuw-Zeeland

Abel Tasman Nieuw-Zeeland
  • De meest populaire route
  • Keuze uit twee camperverhuurders
  • WiFi inclusief 1 GB data
  • Ferry van het Zuidereiland naar het Noordereiland
Stel je eens voor: met een boot vaar je door het helderblauwe water van de fjord Milford Sound, om je heen rijzen de bergen tot de hemel. Een waterval doemt op en enkele kanovaarders peddelen er vredig rond. Die avond parkeer je de camper tegenover het meer van Te Anau. Even ontspannen in de hottub, de barbecue aan en met een glas wijn blik je nog eens terug op een prachtige dag. Dit klinkt fijn toch?

Verder naar de gletsjers op avontuur met je gids in een wit met blauwe ijswereld. Je klimt omhoog en dan zie je onder je het gletsjerijs en ver beneden de wereld in miniatuur. 

De ferry brengt je naar het Noordereiland (inclusief). Op naar Rotorua, waar een penetrante zwavellucht je tegemoet treedt. Je ruikt de vulkanische activiteit en wandelt langs spuitende geisers, waterbronnen in felle kleuren en borrelende modderpoelen. In Tongariro National Park voelt het alsof je je op de maan loopt door een bar landschap, en dan zie je ineens een prachtig meer, groen en blauw en een prachtig uitzicht. In één woord: adembenemend!

Je laatste stop is de Bay of Islands. Maak een boottocht langs de eilandjes en kijk uit naar dolfijnen. Helaas komt er dan alweer een eind aan deze prachtige reis en keer je vanuit Auckland huiswaarts met tal van herinneringen, een droomreis om nooit te vergeten! 

 

 

Wil je alvast inspiratie opdoen voor deze reis? Lees dan dit reisverslag.

 

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen