Campers - 32-daagse camperreis van Los Angeles naar Anchorage

Travelhome Campervakanties Denali NP
€ 2.019 p.p. i
Exclusief: transfer hotel-camperverhuurder v.v., resort fee ca. $30-60 & evt. verhoging  luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen

Sunrise Escape van Apollo Camper

Bijzonderheden
2WD, Vrije doorloop, Hoogslaper, Slide-out, Automaat
Uitrusting
Douche, Toilet, Magnetron, Generator, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), CD speler, Radio, TV, DVD, Koelkast, Vriezer
Passagiers
Maximaal 6

Je kunt maximaal 1 kinderstoel en 1 stoelverhoger in dit campertype plaatsen. Je dient dit vooraf aan te geven. Klik hier voor de prijs.
Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van kinderstoeltjes en/of stoelverhogers in dit campertype.

Voor generator gebruik worden extra kosten berekend, klik hier voor de prijs.

Dit type heeft een achteruitkijkcamera.

Apollo garandeert niet overal satelliet ontvangst.
Indien er een luifel aanwezig is mag deze niet gebruikt worden.

Bedden in deze camper

LengteBreedte
Hoogslaper200 cm150 cm
Dinette190 cm100 cm
Bed achterin180 cm150 cm

Video's

Foto's

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid. Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen