3.30.0.5@P-CD05 (210107 0844)

Camper & Cruise Canada en Alaska

De populairste camper & cruisereis

Travelhome Campervakanties Lake Louise
  • Cruise van Canada naar Alaska

Deze camper & cruisereis brengt je van Canada naar Alaska. Rijd eerst met de camper door het uitgestrekte Canada. Bezoek de nationale parken Banff en Jasper en geniet van de groene natuur en helderblauwe meren. Neem de tijd voor een heerlijke wandeling, fietstocht of ga kanoën en paardrijden. Ga je 's ochtends vroeg bij zonsopkomst, let dan ook op wilde dieren zoals bevers, herten en beren! Na 15 of 18 dagen (afhankelijk van de totale reisduur) met de camper rondgereisd te hebben, is het tijd om deze weer in Vancouver in te leveren en je klaar te maken voor de cruise.

Afhankelijk van je vertrekdata stap je aan boord van het schip Westerdam of Noordam en maak je klaar voor vertrek richting Alaska! Je verblijft tijdens de cruise in een binnenhut en je mag gebruikmaken van alle faciliteiten op het cruiseschip. Neem een kijkje op het Observation Deck en de lounge voor de mooiste uitzichten op zee en land. Houd je conditie op peil in de fitnessruimte en ontspan daarna aan een van de buitenzwembaden of in een van de 5 jacuzzi's. Daarnaast zijn er verschillende bars, lounges, winkels, een bibliotheek en casino aan boord. Je zal je dus geen enkel moment vervelen. 

Je begint de cruise met een vaart door de indrukwekkende Inside Passage. Breng veel tijd op het dek door en kijk uit naar walvissen en orka's. Je stopt in het meest zuidelijk gelegen plaatsje van de Inside Passage en zalmhoofdstad van de wereld: Ketchikan. Nabij Juneau vind je de Juneau Icefields. De massieve Mendenhall Glacier biedt een prachtig uitzicht. Ga hier een dag kajakken, whalewatchen, wandelen of raften. Daarna vaar je door naar Skagway, een van de mooiste stadjes in Alaska dat bekend staat om de goudvondst. Vervolgens cruise je door Glacier Bay, vermeld op werelderfgoedlijst van UNESCO. De cruise eindigt vervolgens in Seward (Anchorage), een prachtig vissersplaatsje waar je mooie wandelingen kunt maken in de bergen van bijvoorbeeld de Harding's Icefields. Je verblijft nog 1 nacht in een hotel en daarna vlieg je weer terug naar Amsterdam. 

Een adembenemende reis voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Het cruiseschema ziet er als volgt uit:

Dag Bestemming Aankomst Vertrek
Zaterdag Vancouver   16.30
Zondag Inside Passage (cruisen)    
Maandag Ketchikan 07.00 15.00
Dinsdag Juneau 10.00 22.00
Woensdag Skagway 07.00 21.00
Donderdag Glacier Bay (cruisen)    
Vrijdag Dag op zee    
Zaterdag Seward (Anchorage) 06.00  


Wil je meer informatie opdoen over wat je allemaal kunt doen tijdens de cruise? Lees dan eens dit reisverslag van onze medewerksters Susanne en Chantal.

 

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen