30+ jaar
3.27.0.9@P-CD06 (200811 0908)

Campers - Camper & Cruise Canada en Alaska

Travelhome Campervakanties Lake Louise
  • Cruise van Canada naar Alaska

C-Large van Fraserway

Bijzonderheden
2WD, Hoogslaper, Vrije doorloop, Slide-out, Luifel, Automaat, Achteruitrijcamera
Uitrusting
Toilet, Douche, Magnetron, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Koelkast, Vriezer, Oven, Radio, Bluetooth, USB-aansluiting, Zonnepanelen, Generator
Lengte
767 cm
Passagiers
Maximaal 6

C-Large was voorheen MH 23-25S.

Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van babystoeltjes, kinderstoeltjes en stoelverhogers in dit campertype (C-Large). Klik hier voor de prijs.

Bedden in deze camper

LengteBreedte
Hoogslaper203 cm135 cm
Dinette167 cm113 cm
Bed achterin200 cm145 cm

Video's

Foto's

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid. Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen