Camperreis Nova Scotia

Halifax en Price Edward Island

Nova Scotia Travelhome Campervakanties
€ 1.329 p.p. i
Exclusief: evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen

Altijd al eens een ander gedeelte van Canada willen bezoeken? Heb je al eens gedacht aan een bezoek aan de provincies Nova Scotia en Prince Edward Island? Dan is deze reis wellicht iets voor jou.

Je vliegt van Amsterdam naar Halifax, bij aankomst verblijf je een eerste nacht in een hotel nabij de luchthaven. De volgende dag haal je de camper op bij de verhuurder Fraserway. Vanaf dan is het volledig aan jou waar je naar toe gaat tijdens je camperreis.

Rijd vanuit Halifax bijvoorbeeld via Lunenburg naar de Bay of Fundy waar je heerlijk kunt genieten. Rijd met de camper via de Confederation Bridge naar Prince Edward Island, de kleinste provincie van Canada. Een bezoek aan Cape Breton National Park mag je ook zeker niet overslaan.

Na 18 dagen met de camper is het helaas alweer tijd om de camper in Halifax weer in te leveren. Dezelfde dag vlieg je weer terug naar Amsterdam waar je de volgende dag arriveert.

Benieuwd wat je allemaal kunt zien tijdens deze camperreis? Bekijk dan eens het reisverslag camperreis Halifax retour van Ton en Truus te Nijenhuis.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen