Camperreis Sunshine Coast

Bezoek het mooiste van Vancouver Island

€ 1.499 p.p. i
Exclusief: Eventuele verhogingen luchthaven en internationale toeslagen, ferry overtochten, resort fee

Wil je een korte maar indrukwekkende camperreis maken? Kies dan voor deze 14-daagse camperreis Sunshine Coast.
Je verblijft de eerste 3 nachten in een downtown hotel in Vancouver, waar je de stad kunt bezichtigen. Huur een fiets en bezoek zo de highlights van Vancouver zoals Stanley Park, de Capilano Suspension Bridge of ga met de fiets richting Granville Island.

 

Heb je een dagje minder goed weer of wil je rondslenteren door de stad? Bezoek dan de FlyOver Canada een 4D ervaring wat zeker de moeite waard is. Een prachtige film met spectaculaire beelden. Wanneer je bij een waterval uitkomt voel je de wind en vochtigheid. Met de FlyOver Canada zweef je als het ware over Canada met bewegende stoelen. Of wandel langs de winkels op Robson Street en drink een koffie met een heerlijk gebakje in de vele leuke koffiebars die Vancouver rijk is. 

 

Na 3 dagen doorgebracht hebben in deze prachtige stad, ga jij de camper ophalen bij de verhuurder Fraserway. Dezelfde dag pak je nog de ferry naar Sechelt waar je de eerste nacht zal verblijven. Vanuit Sechelt vervolgt de reis zicht naar Lund voor 2 nachten, Tofino 3 nachten waar je de tijd hebt om een aantal excursies kies voor een Bear Watch tour of de bekende Whale Watch tour. Wij kunnen dit ook vooraf voor je reserveren.

Vanuit Tofino ga je door naar de hoofdstad van de provincie British Columbia, Victoria! Deze relatief kleine en gemoedelijke stad ademt de Engelse sfeer. Zo kun je er een heerlijke en zeer Engelse “cream tea” drinken en in het oude centrum vind je vele panden die je doen denken aan lang vervlogen tijden. Een prachtige wandeling maak je dan ook door deze straatjes en bij mooi weer, wat hier bijna vanzelfsprekend is in de maanden mei tot en met september, kun je heerlijk genieten van een drankje op één van de vele terrasjes en balkonnetjes. Het uitzicht over de haven is adembenemend mooi. Niet alleen boten zie je aanmeren, maar er is ook een heus vliegveld waarbij de vliegtuigjes op het water landen.

 

Op dag 13 pak je de ferry terug naar Vancouver waar je de camper weer gaat inlevere en dezelfde middag nog terugvliegt naar Nederland. I.v.m. tijdsverschil kom je de volgende dag aan in Amsterdam. 

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen