Camperreis Sunshine Coast

Ontdek de ongerepte natuur van Vancouver Island

€ 1.739 p.p. i
Exclusief: Eventuele verhogingen luchthaven en internationale toeslagen, ferry overtochten, resort fee

CAMPERREIS SUNSHINE COAST
Ontdek de ongerepte natuur van Vancouver Island

 

Een korte maar indrukwekkende camperreis maken? Kies dan voor deze 14-daagse rondreis langs de Canadese Sunshine Coast! Tijdens deze onvergetelijke campervakantie bezoek jij metropool Vancouver en ontdek je de prachtige ongerepte natuur van het nabijgelegen Vancouver Island. 

 

De eerste drie nachten van jouw reis verblijf je in een hotel in downtown Vancouver: de perfecte uitvalsbasis om de stad te bezichtigen. Huur fietsen en rijd door Stanley Park of bezoek het Vancouver Aquarium. In 'Gastown' kun je terecht voor een uitgebreide shoppingsessie en geniet je van een hapje en een drankje. In Robson Street vind je leuke boetiekjes en koffiezaakjes, waar je een bakkie pleur en een gebakje kunt bestellen. Ontdek highlights als de Capilano Suspension Bridge en Granville en breng een bezoek aan Canada Place. Daar krijg je tijdens een spectaculaire 4D-filmvertoning een voorproefje te zien van de schitterende Canadese natuur. In een soort achtbaanstoel zweef je langs alle highlights van het land, van de Niagara Falls tot de Rocky Mountains. 

 

Na drie dagen doorgebracht hebben in Vancouver, ga jij je camper ophalen bij de verhuurder Fraserway. Dezelfde dag nog pak je de ferry naar Sechelt, waar jij de eerste nacht in je camper doorbrengt. Daarna staan er twee overnachtingen in Lund op het programma, waarna je de oversteek maakt naar het prachtige Vancouver Island, dat bekend staat om zijn ongerepte natuur. Bewonder bomen van negen meter omtrek in MacMillan Provincial Park en zet koers naar Tofino. In dit plaatjse blijf je drie nachten, zodat je ruim de tijd hebt voor een aantal excursies, zoals een Bear Watch tour. Wie liever walvissen en orka's ontmoet in de wateren rondom Vancouver Island, kiest voor een Whale Watch tour. Wij kunnen deze excursies vooraf voor je reserveren.

 

Vanuit Tofino reis je naar de hoofdstad van de provincie British Columbia: Victoria. Deze relatief kleine en gemoedelijke stad ademt de Engelse sfeer. Zo kun je er een heerlijke en zeer Engelse “Cream tea” drinken. In het oude centrum vind je panden die je doen denken aan lang vervlogen tijden. Maak een prachtige wandeling door de oude straatjes en geniet bij mooi weer (wat in Victoria bijna vanzelfsprekend is in de maanden mei tot en met september) van een drankje op één van de vele terrasjes en balkonnetjes. Het uitzicht over de haven is adembenemend mooi. Je ziet niet alleen boten aanmeren, maar ook vliegtuigjes op het water landen.

 

Op de dertiende dag van je camperreis, neem je de ferry terug naar Vancouver. Daar lever je de camper in. Dezelfde middag vlieg je terug naar Nederland, waar je door het tijdsverschil de volgende dag arriveert.

 

Welk hoogtepunt van deze onvergetelijke reis heeft de meeste indruk op jou gemaakt?

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen