Campingpakket 23-daagse camperreis San Francisco retour

Camperreis langs alle hoogtepunten van Zuidwest-Amerika

€ 1.749 p.p. i

Exclusief: alle transfers, milieuheffing $7,- excl. tax, evt. resortfee $30-60,- p.k.p.n. excl. tax, evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen

Deze route start en eindigt in het gezellige San Francisco. Tijdens deze reis zijn al je overnachtingen geregeld via een prachtig campingpakket. Dit pakket wordt voorzien door En Route USA en neemt je via een prachtig road book mee op een geweldige rondreis langs alle hoogtepunten van het zuidwesten van de VS.

 

De route start in San Francisco en gaat via de adembenemende Highway 1 richting het bruisende Los Angeles. Na een stadsbezoek ga je terug de natuur in richting Joshua Tree National Park. Je vervolgt je weg over de historische Route 66 naar Grand Canyon National Park. Breng een bezoek aan de immense rotspartijen in Zion National Park, bezoek de rode hoodoos in Bryce Canyon National Park en geniet van de schitterende vergezichten in de Grand Canyon. Al deze parken zijn op relatief korte reisafstand van elkaar gelegen waardoor ze ideaal te combineren zijn. Vanuit Las Vegas terug naar San Franscisco breng je nog een bezoek aan Seqouia National Park en Yosemite National Park. Kortom; een perfecte, afwisselende maar ook allesomvattende route door het zuidwesten van Amerika. 

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen