Campingpakket: Drie weken West-Amerika

inclusief 18 campingovernachtingen!

Travelhome Campervakanties Zion Campground
  • Inclusief campingpakket - 18 nachten
  • Inclusief gepersonaliseerd Roadbook
€ 1.799 p.p. i
Exclusief: milieuheffing US$9,- excl. tax, resortfee ca. $30-60,- p.k.p.n. excl. tax, transfers camperverhuurder-hotel en v.v., evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen

 

Boek nu deze camperreis naar West-Amerika met vertrek in 2021 en je maakt automatisch gebruik van de Travelhome coronagarantie. 


Je vertrekt van Amsterdam naar Los Angeles, San Francisco of Las Vegas waar je de eerste nacht in een hotel nabij de luchthaven van Los Angeles of San Francisco verblijft.
Wanneer je start in Las Vegas zal je de eerste nacht verblijven in een hotel op de strip.

Na een ontspannen nacht kun je de volgende dag fris jouw camper ophalen bij de verhuurder Cruise America waarna jouw avontuur door de USA echt kan beginnen! Je beschikt 19 dagen over een Cruise America camper die van alle gemakken is voorzien.

Tijdens de reis zijn alle campings al vastgelegd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de route of de kosten van campings onderweg. Bezoek tijdens jouw avontuurlijke reis nationale parken als de wereldberoemde Grand Canyon met haar overweldigende vergezichten, Bryce Canyon National Park, waar je de mooiste wandelingen kunt maken tussen de torenhoge rode rotsen, en Sequoia National Park met de eeuwenoude en enorme oerbossen. Stel je eens voor: je hebt een heerlijke dag gehad waarin je een prachtige wandeling hebt gemaakt of heerlijk hebt genoten van een lunch in de ongerepte natuur van Zion N.P., 's avonds geniet je van een heerlijke barbecuemaaltijd en wanneer de temperatuur wat afneemt steek je een kampvuurtje aan waar je onder het genot van een drankje napraat over de dag. Dit is toch echt het ultieme vakantiegevoel?

Na 19 dagen is het tijd om je camper weer in te leveren en overnacht je nog één nacht in een hotel nabij de luchthaven van Los Angeles of San Franciso. Wanneer je eindigd in Las Vegas zal je ook de laatste nacht overnachten in een hotel op de strip.  Hierna vlieg je terug naar Amsterdam en zit jouw onvergetelijke reis er op!

Voordat je op reis gaat wil je natuurlijk op de hoogte zijn van al het moois dat het westen van Amerika je te bieden heeft. Lees daarom eens dit reisverslag van onze twee collega's Maike en Marjolein en leer zo de tips en tops die je kunt gebruiken tijdens jouw reis.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen