30+ jaar
3.27.0.10@P-CD05 (201005 1416)

Route San Francisco retour

Wanneer je kiest voor de camperreis vanuit San Francisco retour inclusief campings, is je route zoals onderstaande.

Dag Startpunt Eindpunt
1 Vlucht Amsterdam - San Francisco Hotel San Francisco
2 Camper ophalen Angels Camp
3 Angels Camp Yosemite NP
4 Yosemite NP Sequoia NP
5 Sequoia NP Lake Isabella
6 Lake Isabella Las Vegas
7 Las Vegas Las Vegas
8 Las Vegas Zion NP
9 Zion NP Zion NP
10 Zion NP Bryce Canyon NP
11 Bryce Canyon NP Glenn Canyon
12 Glenn Canyon Grand Canyon NP
13 Grand Canyon NP Grand Canyon NP
14 Grand Canyon NP Kingman/Route 66
15 Kingman/Route 66 Joshua Tree NP
16 Joshua Tree NP Los Angeles
17 Los Angeles Los Angeles
18 Los Angeles San Simeon
19 San Simeon San Francisco
20 Camper inleveren Hotel San Francisco
21 Vlucht San Francisco - Amsterdam
22 Aankomst Amsterdam

Route Las Vegas retour

Wanneer je kiest voor de camperreis vanuit Las Vegas retour inclusief campings, is je route zoals onderstaande.

Dag Startpunt Eindpunt
1 Vlucht Amsterdam - Las Vegas Hotel Las Vegas
2 Camper ophalen Las Vegas
3 Las Vegas Zion NP
4 Zion NP Zion NP
5 Zion NP Bryce Canyon NP
6 Bryce Canyon NP Capitol Reef
7 Capitol Reef Arches / Moab / Canyonlands
8 Arches / Moab / Canyonlands Arches / Moab / Canyonlands
9 Arches / Moab / Canyonlands Arches / Moab / Canyonlands
10 Arches / Moab / Canyonlands Monument Valley
11 Monument Valley Glenn Canyon
12 Glenn Canyon Glenn Canyon
13 Glenn Canyon Gallup
14 Gallup Petrified Forest NP
15 Petrified Forest NP Sedona / Slide Rock / Red Rock
16 Sedona / Slide Rock / Red Rock Sedona / Slide Rock / Red Rock
17 Sedona / Slide Rock / Red Rock Grand Canyon
18 Grand Canyon Grand Canyon
19 Grand Canyon Kingman/Route 66
20 Camper inleveren Hotel Las Vegas
21 Vlucht Las Vegas - Amsterdam
22 Aankomst Amsterdam

Vlucht Amsterdam - Los Angeles

Vandaag vlieg je vanuit Amsterdam naar Los Angeles waar je een onvergetelijke camperreis te wachten staat. Bij aankomst overnacht je in een hotel nabij de luchthaven om even uit te rusten van de vlucht en je voor te bereiden op de camperreis.

Los Angeles - Joshua Tree NP

Je vertrekt richting Joshua Tree National Park. In het Zuidoosten van California vind je het Joshua Tree National Park. Het park heeft zijn naam gekregen van de Joshua Tree, een grote plant, die in het park groeit. Maar naast de planten heeft het park tevens een gedeelte woestijn en rotsen. In het park komen drie ecosystemen bij elkaar. Een laaggelegen gedeelte waar voornamelijk creosotestruik voorkomt in het dorre landschap. Een hoger gelegen gedeelte waar het koeler en vochtiger is en een gedeelte waar vijf oases en waaierpalmen te vinden zijn. Je kunt in dit park verschillende korte of langere wandelingen maken. Zo kun je de High View Nature Trail wandelen, deze route geeft een goed beeld van alle verschillende vormen van vegetatie in het park en is 2.1 kilometer. Of de Black Rock Canyon trail van 8 kilometer die door het ravijn loopt.

Indien je het park in het juiste seizoen bezoekt kun je de wilde bloemen bekijken en het hele jaar door vind je er vele vogelsoorten. Een andere populaire bezigheid is sterren kijken, er is een keer per maand zelfs een heuse Star Party. Het park is tevens populair voor bij rotsklimmers van over de hele wereld die hier een van de vele klim mogelijkheden uitproberen.

Je overnacht vanavond op een camping in het nationale park of op een privé camping.
Afstand: 215 km

Joshua Tree NP - Kingman

Van de Joshua Tree National Park rijd je in noordoostelijke richting naar Kingman, waar je de nacht zult doorbrengen. Stop onderweg ook zeker even bij Oatman. Een levend spookstadje waar de ezels door de straten wandelen en je ven terug in het Wilde Westen beland. Oatman is gelegen tussen Needles en Kingman. Ongetwijfeld leuk voor wat fotomomentjes en souvenirwinkeltjes te bezoeken.

Je overnacht vanavond op een particuliere camping.

Afstand: 295 km

Kingman - Grand Canyon NP

Je reist naar de beroemde Grand Canyon, een prachtig nationaal park met adembenemende natuur, rotsformaties en uiteraard diepe canyons! Het is een van de 7 wereldwonderen, een van de bekendste bezienswaardigheden van de Verenigde Staten en iets wat je absoluut gezien moet hebben na een bezoek aan de Westkust van Amerika. Het park is een van de oudste van het land en wordt vooral gewaardeerd om de combinatie van diepte, lengte en bijzondere lagen rotsen in verschillende soorten en kleuren. 

Er bevindt zich hier een Visitors Center waar je op de gratis shuttle bus kunt stappen. Er kan gekozen worden uit drie verschillende routes die met kleuren worden aangegeven. Zo is er de Hermits Rest Route (rood), deze route is 8 mijl lang en gaat van het westen van de Grand Canyon village naar het westelijk gelegen Hermits Rest. Onderweg stopt de bus op acht verschillende uitkijkpunten. Naast deze rode route is er een blauwe route de Village Route. Deze bus rijdt tussen Canyon View Information Plaza, Yavapai Point, hotels, restaurants, campings, parkeerplaatsen en andere faciliteiten in Grand Canyon Village. Tot slot is er nog de groene route, de Kaibab Trail Route, die loopt tussen Canyon View Information Plaza, South Kaibab trailhead en Yaki Point. De Grand Canyon is het mooist tijdens zonsopkomst en ondergang, deze tijden staan vermeld in The Guide een blad dat je krijgt als je het park binnenkomt.

Je overnacht de komende twee avonden op een camping in het nationale park of op een particuliere camping.

Afstand: 285 km

Grand Canyon NP

Vandaag heb je een hele dag in het Grand Canyon National Park. Neem een van de adembenemende routes door het park en bezichtig de mooiste vergezichten die je ooit hebt gezien! Blijf hier tot zonsondergang, je zal hier prachtige foto's aan overhouden; vergeet je camera dus absoluut niet! Een van de meest speciale tours die je bij de Grand Canyon kunt boeken is een helikoptervlucht. Deze fantastische ervaring zal je voor de rest van jouw leven bijblijven. Vanaf een hoogte zie je de canyons, rivieren en de bruin/rode rotsen liggen. Aanschouw de immense natuur van het Grand Canyon National Park op een hele andere manier!

Grand Canyon NP - Glen Canyon Recreation Area

Je gaat de prachtige Grand Canyon verlaten en richting Glen Canyon Recreation Area.

Lake Powell is onderdeel van de 1,2 miljoen are omvattende Glen Canyon Recreation Area en is een ideale plek voor waterliefhebbers. Lake Powell is een enorm meer, het heeft 3100 kilometer kustlijn, het is het op een na grootste meer in de Verenigde Staten en het voorziet 20 miljoen mensen van water. Behalve groot is het meer ook erg mooi, unieke zandsteenformaties rijzen overal uit het water op, er zijn mogelijkheden voor wandelingen en vissen en het is een populaire zomerbestemming. Veel mensen bezoeken het gebied met een gehuurde (woon)boot. Hiermee kun je makkelijk enkele dagen rondvaren zonder twee keer dezelfde plaats aan te doen. Het is een ideale manier om het meer te verkennen en tussendoor maak je een stop om enkele wandelingen te maken. Heb je hiervoor geen tijd, boek dan een dagtocht. Bij deze tochten breng je doorgaans een bezoek aan Rainbow Arch National Monument, de grootste natuurlijke brug ter wereld, maar liefst 88 meter hoog en 83 meter breed. 

In de Glen Canyon Recreation Area vind je tevens een grote boogstuwdam in de Colorado-River. Ga binnen bij het bezoekerscentrum, neem een rondleiding door de dam en geniet van het mooie uitzicht over de Glen Canyon.

Je overnacht op een camping in het nationale park. 

Afstand: 180 km

Glen Canyon Recreation Area - Bryce Canyon NP

Het Bryce Canyon National Park is een prachtig park gelegen in het Zuidwesten van Utah en is bekend om zijn unieke geologie. Het park staat vol met rode rotsformaties in de meest unieke vormen. Deze worden ook wel hoodoo's genoemd. Het landschap staat vol met grote rode pilaren van steen waar je mooie wandelingen kunt maken. Je begint bijvoorbeeld op een hoog gelegen punt waarna je een route naar beneden volgt en verder loopt door de naaldbossen om vervolgens door het rode gesteente naar boven te lopen en te genieten van het prachtige uitzicht. Zo is er de populaire wandeling genaamd Navajo Loop. Deze wandeling is idaal om in een korte tijd een goede indruk te krijgen van Bryce. De route loopt langs een groep pilaren die Silent City worden genoemd, vervolgens langs Wall Street. Dit is een groep rotsen die een muur van 30 meter hoog vormen. Verderop het pad aan de rechterkant zie je dan Thor's Hammer.

Wanneer je volop genoten hebt van dit prachtige park keer je terug naar jouw camper en geniet je van de prachtige zonsondergang onder het genot van een lekker drankje. 

Je overnacht op een camping in het nationale park of op een particuliere camping.

Afstand: 240 km

Bryce Canyon NP - Zion NP

Je verlaat Bryce Canyon en gaat richting het Zion National Park. Dit prachtige park heeft ontzettend veel te bieden en om deze reden verblijf je hier 2 dagen. Om het park goed te bekijken zijn er vele wandelingen in het park. In het visitor center helpen ze je graag de juiste te kiezen voor jouw niveau en passend bij de tijd die jij in het park doorbrengt. Deze wandelingen kunnen gaan langs steile bergwanden of smalle canyons maar ook over bredere wandelpaden en langs mooie watervallen. Het meest bezochte gedeelte is Zion Canyon. Dit is een ravijn, 24 kilometer lang en 800 meter diep, met hoog oprijzende wanden en hellingen. De lager gelegen Zion Canyon wordt verbonden met de hoge plateaus in het oosten doormiddel van de Scenic Byway. Om al het moois om de Scenic Byway te bewonderen kan er gebruik gemaakt worden van de shuttlebusservice waarbij er uitgestapt kan worden op verschillende punten. Bijvoorbeeld bij halte nummer vier beginnen de Emerald Pools wandelingen waarbij je wandelt naar een van de drie waterplassen. Bij halte nummer acht begint de riverside walk, deze wandeling loopt langs de Virgin River aansluitend aan deze wandeling kan er een hike uitgevoerd worden in The Narrows. Hierbij loop je in het water in een smalle ravijn. Andere activiteiten in dit park zijn paardrijden, fietsen en vogels spotten. Voor meer uitleg kun je op gezette tijden aansluiten bij een Park Ranger die onder andere uitleg geeft over de dieren, de planten en de geschiedenis van het park.

Je overnacht op een camping in het nationale park of op een particuliere camping.
Afstand: 115 km

Zion NP

Je hebt vandaag nog een hele dag in het Zion National Park. Ga nogmaals genieten van dit prachtige park. Maak adembenemende wandelingen en ga op zoek naar wildlife. Neem een van de prachtige routes door het park en bekijk de vergezichten en maak hier prachtige foto's. Trek goede schoenen aan en neem je fotocamera mee!

Zion NP - Las Vegas

Je gaat het prachtige Zion National Park verlaten en je gaat op weg naar de City of Lights, of wel Las Vegas! Je verblijft hier 2 nachten om optimaal van deze bruisende stad te kunnen genieten.

Niets ter wereld kan zich vergelijken met Las Vegas, een stad middenin de woestijn met 's werelds meest luxe hotels, 24 uurs entertainment, ontelbare casino's en het hele jaar door zon. Vele artiesten geven hier spectaculaire shows, denk hierbij aan Celine Dion, die hier een eigen theater heeft maar ook Elton John, Lance Burton, David Copperfield en het Cirque du Soleil geven hier geweldige shows. Deze grote stad bied je toprestaurants, prachtige winkelcentra en een groot aanbod van casino's.

Er is enorm veel te beleven. Geweldige trendy barretjes en clubs waar je tot diep in de nacht heerlijke cocktails kunt drinken. Er zijn ook grote winkelcentra om een hele dag in te besteden, ga lekker shoppen voor leuke souvenirs voor jezelf of je vrienden en/of familie. Er zijn ook een grote hoeveelheid aan indrukwekkende hotels die in verschillende stijlen gebouwd zijn. Deze stad zal een overweldigende indruk op je achterlaten. In deze stad bezoek je Parijs, Rome, Venetië en Egypte in twee dagen tijd!

Je overnacht hier twee nachten op een particuliere stadscamping.

Afstand: 260 km

Las Vegas

Vandaag staat jouw dag nogmaals in het teken van de moderne stad; Las Vegas. Ga op de foto met Marilyn Monroe of Elvis. Neem een verfrissende duik in een van de gigantische zwembaden van de prachtige hotels en ga lekker lunchen in het zonnetje. Je kun ook een gokje wagen bij een van de meest luxe casino's ter wereld.

Houd je niet zo van deze overweldigende stad? Dan kunt u ook besluiten om naar de Hooverdam te rijden en deze bekend, immense dam te bezichten. Of neem een bezoekje aan een van de andere, prachtige parken rondom Las Vegas zoals Red Rock Canyon National Park of het Valley of Fire State Park.

Las Vegas - Lake Isabella Area

Het advies voor vandaag is om vroeg te vertrekken. Je hebt vandaag een lange rijdag naar Lake Isabella.

Lake Isabella ligt in het Kern River gebied, welke uitmondt in het Isabella Lake. Dit prachtige meer ligt vlakbij de gelijknamige plaats en is hét toeristisch gebied van deze streek. Komend vanuit de woestijn van Death Valley e.o. is het een verademing. De weg er naartoe is prachtig, met al het groen en bomen voelt het als een oase. Wanneer je de de volgende dag langs een groot gedeelte van het meer rijdt en dan door de bergen is fantastisch en avontuurlijk!

Afstand: 475 km

Lake Isabella Area - Sequoia NP

Vandaag gaat je richting de nationale parken Sequoia en Kings Canyon. Deze parken grenzen direct aan elkaar. De landschappen zijn te herkennen aan de natuurlijke schoonheden en de diversiteit aan natuur. De nationale parken laten je het grote hooggebergte zien, de ruige bergvoeten, donkere grotten en 's werelds grootste bomen. Dit zijn de Sequoia's, ook wel mammoetbomen genoemd. De parken staan vooral bekend om de grote bomen. De Sequoia's kunnen zelfs 120 meter hoog worden! Loop door het land van de reuzen in het Sequoia National Park en zie de grootste boom ter wereld, de General Sherman Tree. Deze boom meet maar liefst 83,8 meter en is ongeveer 2200 jaar oud. Het tweede deel van dit prachtige park wordt gevormd door het Kings Canyon National Park met zijn mooie bergwanden en diepe ravijnen. Bij het park vind je een Visitor Center en vele wandelingen op verschillende niveaus waarbij u door de hoge Sequoia bomen en het berglandschap wandelt. Indien je hier overnacht dien je goed op te letten met voedsel, er komen namelijk beren in het gebied voor.

Neem vooral je foto camera mee want deze gigantische bomen zijn zeker een foto waard. Poseer bij een van de bomen en je zal verbaast zijn over het verschil in verhouding. Naast deze adembenemende bomen heeft het park nog meer te bieden, zo kun je ook Moro Rock bezoeken, met een stijle smalle trap word je naar de top van deze berg geleid, het is een hele klim maar eenmaal aan de top zal je versteld staan. 

Je kunt ook een van de grotten bezoeken, bezoek bijvoorbeeld Crystal Cave. Deze druipsteengrotten reiken tot diep in de bergen. Bezoek deze grotten in een groep. Druipsteengrotten zijn erg bijzonder vanwege de oudheid. Stalactieten ontstaan door de druppels die op de grond vallen en groeien maar enkele centimeters in één eeuw!
Afstand: 215 km

Sequoia NP - Yosemite NP

Je reist vanuit Sequoia National Park naar Yosemite National Park. Yosemite National Park is absoluut één van de meest populaire toeristische bestemmingen van de Verenigde Staten. Wat ons betreft is een bezoek aan dit park dan ook een absolute must tijdens jouw camperreis. Vrijwel iedere nacht zijn alle campingplaatsen in Yosemite National Park volgeboekt. Wanneer je via het zuiden het park binnenrijdt heb je een geweldig magnifiek uitzicht vanaf Tunnel Point. De bekendste bergen zijn El Capitan en Half Dome. De Lower and Upper Falls bezoek je door een korte wandeling te maken en derhalve is dit een populaire wandeling voor velen toeristen. Gedurende het seizoen rijdt een gratis shuttle bus door het park en deze stopt op ca. 22 plekken, zodat je niet met de camper hoeft te gaan rijden. De  camper kun je dan op jouw camping laten staan. Een ideale manier om het park te verkennen. Voor ieder type toerist zijn er voldoende mogelijkheden in dit park. Huur bijvoorbeeld een fiets en fiets over de vlakke weides, er zijn veel fietspaden beschikbaar die voor iedereen toegankelijk zijn. Maar ook voor de ervare toerist is er veel te doen: de wandelingen naar Vernal Falls en Nevada Falls zijn een echte aanrader. Een mooie wandeling die voor vrijwel iedereen toegankelijk is, is de wandeling naar het Mirror Lake, vanwaar Half Dome prachtig te bewonderen is. De Tioga Pass is een geweldige route door het park, maar door de hoge ligging en de sneeuwval, is deze weg veelal enkel toegankelijk in de maanden juni t/m augustus. Raadpleeg voor vertrek de Road Conditions webpagina van het park om te informeren of de Tioga Pass te berijden zal zijn.

Je overnacht op een camping in het nationale park of op een particuliere camping.
Afstand: 225 km

Yosemite NP - Angels Camp

Vandaag heb je nog een halve dag de tijd om te genieten van dit adembenemende nationaal park. Rond het middaguur verlaat je Yosemite National Park om je weg te vervolgen naar Angels Camp. 

Angels Camp ligt vlakbij het New Melones Lake en het Tuttletown Recreation Area. Dit gebied is vooral bij de Amerikanen zelf een populair vakantiegebied. Maak een heerlijke wandeling of huur een fiets en maak een prachtige fietstocht. Ben je fan van watersport, dan kun je ook hier je hart ophalen. Bezoek vlak bij Jamestown het Railtown 1897 State Park en neem een duik in de spoorgeschiedenis. Ook vlakbij is in het originele goudzoekersdorpje Columbia, het Columbia State Historic Park gelegen. Dit levendige openluchtmuseum geeft het leven weer tijdens de Gold Rush in de 1800's.

Afstand: 100 km

Yosemite NP - San Francisco

Je verlaat het immense Yosemite National Park en wisselt de nationale parken in voor de wereldstad San Francisco. Geniet vandaag van deze sfeervolle stad. Een leuke manier om de stad te bekijken is met de oude Cable Cars. Deze Cable Cars hebben verschillende routes door de hele stad en doen daarbij vele bezienswaardigheden aan zoals Chinatown en Nob Hill. Een van de meest gefotografeerde plaatsen in San Francisco is Alamo Square, voor velen bekend als het decor van de serie Full House. Voor de huizen ligt een mooi grasveld waar u heerlijk van het uitzicht over de Victoriaanse huisjes en de daarachter liggende wolkenkrabbers kunt genieten. Een andere uitstekende manier om San Francisco te bezichtigen is de hop on hop off bus. Hiermee stap je op en af waar je wilt.

Ga 's avonds naar de haven en ga sfeervol uiteten bij een van de restaurants, neem een avondwandeling over de pier en ga hier lekker winkelen naar leuke souvenirs voor jezelf, jouw vrienden en/of familie.

Je overnacht twee nachten op een particuliere camping.

Afstand: 270 km

San Francisco

Vandaag heb je een vrije dag om San Francisco te gaan bezoeken.

De winkels en restaurants bij Pier 39 zijn hier een bezoekje waard, en daarbij de kolonie zeeleeuwen die zorgt voor een aanwezige geur en veel gezellig lawaai. 
Een bezoek aan het  bekende Alcatraz is zeker aan te bevelen. De boten naar Alcatraz vertrekken ook vanaf Fishermann's Wharf. Trek hiervoor zeker een paar uur uit. Met een audiotour verken je in je eigen tempo door de wereldberoemde gevangenis.

Wil je graag nog wat winkelen? Dit kan perfect in de winkels en winkelcentra rondom Market Street en Union Square. Alle grote ketens én leuke kleinere winkels zijn hier te vinden.

Vanaf Union Square loop je gemakkelijk naar Chinatown. Het is leuk om even door deze wijk te wandelen. Het lijkt hier net of je even in China bent beland! Chinese straatlantaarns, winkels en bakkerijen en uiteraard de nodige Chinese restaurants tekenen het straatbeeld.

In het Mission District, een Latino wijk in de stad,  vind je schitterende muurschilderingen, sommigen van hele gebouwen hoog. Er zijn hier ook een aantal goede Mexicaanse restaurants.

In de hippiewijk Haight-Ashbury staan kleurrijke gebouwen en vind je een aantal leuke koffiebars, restaurants en flower power winkeltjes. Een leuke afwisseling met de drukkere en meer toeristische gedeeltes van de stad.

San Francisco - San Simeon

Je rijdt vandaag verder over de Highway 1 richting het zuiden naar San Simeon. Deze adembenemende kustlijn brengt je langs het mooiste van de Pacific Coast. Je komt vandaag langs de Big Sur met haar prachtige kustlijnen. Zorg dat je vroeg vertrekt zodat je eventueel ook nog het leuke vissersdorpje Monterey kunt bezoeken.

Monterey is vooral bekend vanwege het Monterey Bay Aquarium, één van de grootste aquariums van de Verenigde Staten. Een mooi opgezet complex waarbij de 'Jellie Fish Experience' erg populair is. Het aquarium ligt direct aan de oceaan en heeft dan ook een prachtig uitzicht over de oceaan. Het aquarium is aan Cannery Row gelegen, dé hoofdstraat van Monterey met gezellige restaurantjes en winkeltjes. Ook is hier een vestiging van de bekende chocolade fabriek Ghirardelli's uit San Francisco gelegen waar u nog steeds van de heerlijke chocolade kunt genieten.

San Simeon is een populaire bestemming aan highway 1, waarbij je een bezoek kunt brengen aan de stranden waar vele zeeolifanten heerlijk in de zon liggen. Het meest bekend is San Simeon vanwege het gigantische landgoed 'Hearst Castle' van krantenmagnaat William Randolph Hearst. Op een heuvel ligt het prachtige landhuis. Via een tour kun je een bezoek brengen en genieten van het geweldige panoramische uitzicht over de oceaan en de heuvels langs de kust.

Je overnacht op een camping in een staatspark of op een particuliere camping.

Afstand: 340 km

San Simeon - Los Angeles

Vandaag laat je de Highway 1 alweer achter je om terug te keren naar het beginpunt van deze reis; Los Angeles! Vandaag overnacht je nog een laatste keer op een camping alvorens je morgen jouw camper weer gaat inleveren.

Om in een korte tijd veel van de stad zien neem dan een van de stad- of sightseeing tours. Er gaan veel verschillende tours, zo zijn er bustours, fietstours, wandeltours en zelfs segway tours. Kies er een jou het meest aanspreekt. In Los Angeles is genoeg te beleven. The Universal Studios in Hollywood, de wijk Beverly Hills, Santa Monica en Venice Beach zijn zeer populaire bezienswaardigheden om te bezoeken. Ga een dagje naar het strand en struin over Venice Beach en neem een verfrissende duik. Ga 's avonds lekker eten bij een van de sfeervolle restaurants en geniet van de prachtige zonsondergang van Californië. Neem na het eten een lekker drankje bij een van de barretjes aan de haven.

Nog tijd over? Dan kun je altijd nog gaan winkelen of je jezelf versteld doen laten staan over de luxe van de wijk Beverly Hills. Bevely Hills staat bekend om het aantal pop en filmsterren die er wonen. Je vindt hier dan ook luxe sterren hotels en exclusieve restaurants. In de buurt van deze stad vind je Rodeo drive, het duurste winkelgebied in de wereld. Zonder honderden dollar's uit te geven in deze straat is het ook de moeite waard een kijkje te nemen en misschien wel een Hollywood ster te spotten.

Je overnacht op een particuliere stadscamping.

Afstand: 370 km

Los Angeles

Vandaag lever je jouw camper en is jouw camperavontuur in Zuidwest-Amerika geëindigd. Jouw laatste nacht in Los Angeles breng je door in een hotel nabij de luchthaven van Los Angeles.

Retourvlucht Los Angeles - Amsterdam

Vandaag vlieg je na een prachtige reis en met mooie herinneringen weer terug naar huis. Wij hopen dat je een prachtige reis heeft gehad en voel jezelf vrij om jouw ervaringen met ons te delen!

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen