Campingpakket: Maritimes

inclusief 19 campingovernachtingen!

Travelhome Campervakanties Peggy's Cove
  • Inclusief campingpakket - 19 nachten
  • Inclusief gepersonaliseerd travelbook

Je vliegt van Amsterdam naar Halifax, na een eerste nacht in een hotel nabij de luchthaven begint de volgende dag je camperavontuur echt! Van vuurtorens in Nova Scotia, de rode zandstranden van Prince Edward Island naar de Fundy-getijden in New Brunswick. De rijke historie van de Maritimes, het prachtige kustlandschap en authentieke steden zijn goed te zien in deze 22-daagse camperreis inclusief campingovernachtingen.

Slenter door pittoreske vissersdorpjes, zoals Peggy's Cove, Mahone Bay en Lunenburg, en rijd vervolgens naar het noorden van Nova Scotia via Kejimkujik National Park naar Annapolis Royal, doordrenkt van een rijk, historisch verleden. Bezoek de wijnmakerijen in de Annapolis Valley en maak kennis met de Acadians, de vroege Franse kolonisten van Nova Scotia, in Grand Pré. De prachtige Bay of Funday is de thuisbasis van 's werelds hoogste getijden, meestal meer dan 16 meter!

Maak wat tijd vrij op weg naar Prince Edward Island om bij Hopewell Rocks te wandelen en een kreeftenrol in Shediac te scoren. Op Prince Edward Island kun je een bezoek brengen aan de thuisbasis van Lucy Maud Montgomery en Charlottetown. Neem de ferry naar Nova Scotia en rijd over de Cape Breton hooglanden, waar je overweldigende Cabot Trail kunt bezichtigen. Bezoek het fort van Louisbourg dat je terug brengt naar een van de drukste 18e-eeuwse zeehavens van Noord-Amerika. Rijd via Sherbrook terug naar Halifax langs de oostelijke oever met zijn authentieke vissersgemeenschappen en stranden die zich uitstrekken zover het oog reikt.

Na 20 dagen lever je de camper in en vlieg je vanaf Halifax weer terug naar Amsterdam. Kortom: een prachtige rondreis met de camper door Nova Scotia, Prince Edward Island en New Brunswick. Compleet verzorgd inclusief vlucht, camper, hotel en zelfs de campings.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen