Campingpakket: Ocean & Rockies Camper Tour

inclusief 17 campingovernachtingen

Travelhome Campervakanties Travel Alberta
  • Inclusief campingpakket - 17 nachten
  • Voor alle personen een dagticket van Vancouver City Tour Big Bus
  • Voor alle personen een ticket voor de Maligne Lake Cruise
  • Inclusief Inside Passage voor 2 volwassenen en camper
  • Gepersonaliseerd Roadbook

Je reis begint in de bruisende stad Vancouver. Ga een hapje eten bij het hotel of bij een van de sfeervolle restaurantjes in de buurt. Bezoek een van de stadsparken, zoals het Stanley Park met een prachtig uitzicht op de skyline van Vancouver. Of ga een van de musea bezoeken die deze grote stad biedt, kortom er is voor ieder wat wils in Vancouver! Na twee hotelovernachtingen in Vancouver is het tijd om aan je camperreis te beginnen.

Deze camperreis brengt je langs vele hoogtepunten van West-Canada. Tijdens de reis zijn alle campings al vastgelegd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de route of de kosten van campings onderweg. De route voert je langs verschillende hoogtepunten die West-Canada rijk is zoals Banff National Park, Jasper National Park, Revelstoke en Vancouver Island. Wandel door de mooie parken, spot wilde dieren en kampeer in de natuur. Na de rondreis lever je de camper weer in waarna je terug naar huis vliegt.

Ontspan en geniet van de schoonheid van de natuur in West-Canada.

Met het campingpakket zijn de campings voor deze reis al voor jou gereserveerd en je ontvangt een Nederlands tourboek met handige informatie.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen